artık team cupra sınız abi öyle geçti geçildi olmaz :D
İnceden değinmiş o geceye o bakımdan:D
16-01-2010, 14:11
_muhaRRem
Alıntı:
Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı
İnceden değinmiş o geceye o bakımdan:D
o ara ben senin arabayla denk gelemedim yaa , hadi biraz nostalji yapalım :)
16-01-2010, 14:14
Cupra03
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
o ara ben senin arabayla denk gelemedim yaa , hadi biraz nostalji yapalım :)
Valla yaw içimde ve içimizde hep kaldı skn ile yazılım komple egzost ne olurdu die.Kısmet işte.Yemek yediğimiz gece ben denicektim senle ama gene bişiler oldu sona siz inan felan denediniz...
16-01-2010, 14:14
_muhaRRem
Alıntı:
Valla yaw içimde ve içimizde hep kaldı skn ile yazılım komple egzost ne olurdu die.Kısmet işte.Yemek yediğimiz gece ben denicektim senle ama gene bişiler oldu sona siz inan felan denediniz...
kısmet abi işte.. deneris elbet bir gün :)
16-01-2010, 14:18
Cupra03
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
kısmet abi işte.. deneris elbet bir gün :)
O zaman denemek keyifli olurdu ama yaaa...Neyse kısmet tabi sen doldur s2000 de onla deneyelim.
16-01-2010, 14:21
_muhaRRem
Alıntı:
O zaman denemek keyifli olurdu ama yaaa...Neyse kısmet tabi sen doldur s2000 de onla deneyelim.
s2000 fabrikadan çıkış dolu abi zaten :) yapcak hiçbişe yok :D
16-01-2010, 14:24
BMK TypeR
Alıntı:
:DNe konu olmuş gene type r olunca yıkılmış site:)Alaycı ifadeler yakışıksız kalmış üstünden atlar,gece karanlığında mobilet gibi olur felan...Bence bu modlarda honda rahat alır.
Beni ifade etmişsin ama o gece geçen olmadı Reşit..Kaldıki sadece sürücü koltuğun vardı.Sileceğin bile yoktu beee:p
abı:) senın harıcınde baska cupra denedım aytnı senle bırı ondeyse oda bendım:) ama yakındı arablar bellı vıtesler bırı onde bellı vıtesler bırı koltuk yoktu bende 115kg dum soktugumde 40kg:)
16-01-2010, 14:33
_muhaRRem
olay cupra- typeR a doğru kayıyor :)
16-01-2010, 14:34
Cupra03
Alıntı:
BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
abı:) senın harıcınde baska cupra denedım aytnı senle bırı ondeyse oda bendım:) ama yakındı arablar bellı vıtesler bırı onde bellı vıtesler bırı koltuk yoktu bende 115kg dum soktugumde 40kg:)
:D:DTamam sen öndeydin yaaa konu şimdide cupraya geleck zaten dağalmış dağılacağa kadar.
16-01-2010, 14:34
BMK TypeR
Alıntı:
:D:DTamam sen öndeydin yaaa konu şimdide cupraya geleck zaten dağalmış dağılacağa kadar.
egsozlu pompalı cupra skn gecemezdı:) sıkıstırma muharremı sen sımdı:)
16-01-2010, 14:36
chiefkadir
Typer GTC den Cupra typera geçişş arada RS e selam :D
16-01-2010, 14:37
Cupra03
Alıntı:
egsozlu pompalı cupra skn gecemezdı:) sıkıstırma muharremı sen sımdı:)
...:)Geçerdi...Azda olsa
16-01-2010, 14:38
_muhaRRem
Alıntı:
cupra03 Nickli Üyeden Alıntı
...:)geçerdi...
:) ................
16-01-2010, 14:40
SaBRi
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Typer GTC den Cupra typera geçişş arada RS e selam :D
ep3 ile başlayıp fn2 girdik sonra ep3 geri döndü :D:D corsa opc astra opc astra gtc rs cupra bol karşılaştırmalı konu oldu :)
16-01-2010, 14:51
Alicanrs
:D:D tmm GTC OPC FN2 EP3 RS CUPRA hepsi bi gece çıksın :D:D:D kim kime dum duma
16-01-2010, 16:45
seko
Alıntı:
Bora, fn2 toda alırmkı ep3 dc,toda ssr aldım:) fn2de alırım, 70duz boru ınjen caı, safc 13-13.5arası afr ayarlarım sonra uflerım herkeze:)
dc - toda ne kadar fark yapar?
Alıntı:
Konu ep3 vs clıo rs e dönmüş :D bora bende Fan typerı ılk aldığım gün (zır stock hali) iyyn-rs ibo ile denemiştim 190 a kadar yanyana gittik,bir iki kez deneyip alıştım 1-2 boy oluyodu 200 e kadar:)
Bu arada eklediğin video seko galiba amma vites atmış :hahaha: Yeni yeni alışmıştır :)
Benimki amator spec o gece bilerek cıktım ay bası araca birseyler alacam kısmetse ne kadar hızlanacagımı merak ediyorum:) hrld ilk kpro alarak baslayacagım:D
16-01-2010, 16:53
seko
Alıntı:
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Reşit mevzu RS mi daha hızlı FN2 mi daha hızlı değil ki. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuş ben de onu düzelttim. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.
benimki short ram de clio stock gibi gitmiyordu gayet iyi tutunuyordu:icon_tup:
16-01-2010, 17:12
chiefkadir
Alıntı:
seko Nickli Üyeden Alıntı
dc - toda ne kadar fark yapar?
Benimki amator spec o gece bilerek cıktım ay bası araca birseyler alacam kısmetse ne kadar hızlanacagımı merak ediyorum:) hrld ilk kpro alarak baslayacagım:D
Bende Toda veya SSR alacam sende pek farketmez ama bende edeceği kesin :)
Dc alacaksan haberim olsun hesaplı yollarım:hahaha:
16-01-2010, 17:32
seko
Alıntı:
Bende Toda veya SSR alacam sende pek farketmez ama bende edeceği kesin :)
Dc alacaksan haberim olsun hesaplı yollarım:hahaha:
Kafam karısık o yuzden Hondata ile baslayacagım;) he birde enkei rpf1 :icon_tup:
SSR orj. bulamazsın toda al derim:icon_tup: