iide aradaki tork farkı ne olacak??? Bence vectra bariz daha ii gider.
Printable View
iide aradaki tork farkı ne olacak??? Bence vectra bariz daha ii gider.
TFSI ın motor teknolojisi Astra OPC den daha iyi bu su goturmez bir gercek. fakat astra OPC nin motorunun saglamlıgı da oldukca iyidir. kapak acmadan motor içine girmeden 400 hp lere rahatlıkla cıkabilirsiniz. TFSI teknolojisine rakip olarak opelin GT de kullandıgı 2.0 turbo SIDI motor mevcuttur ;) OPEL vw den kolay kolay geri kalmaz ;)
Ya hondayı nasıl başka araçlarla kıyaslayabilirsiniz anlamıyorum. Ilk vtec motoru yaptığında tek rakibi felix wankell'in wankel motoruydu. Bi bakın hele etrafınıza atmosferik olupta litre başına 100hp üreten bi araç?
Yalnız senin araç Supercharged deil mi benim bildiğim?
Gerçi SC veya beyinsiz TypeR her türlü alır GTCyi de , OPC ile bu kadar fark olması bence normal değil. Ayrıca hangi devirde bastınız? VTEC in açılmış opcnin turbosunun boşalmış oldugu devirse sonuç gayet normal. Ama bana hiç inandırıcı gelmedi açıkçası bu kadar fark birşeyler yanlış gitmiş o opcde.
ERden'in dedikleri doğru ancak Erden stock araçlardan bahsediyor.. Stock Ep3 ile ben yarım boy önde gidiyorum. FN2 zaten yürümüyor Ep3 gibi. Stockta iş değişir , TypeR yine geçse de çok bir fark atamaz,ama yüklenmeye başlayınca iş direk 360 derece dönerek değişiyor , TypeR hiç tutulmuyor.
200 lük olması muhtemel gibi geldi bana da o videolarda.
+1 .
Biri Turbo , biri 2.0 . Bana göre de Type R gitmiyor 2000 cc var araçta. Saçma bir laf olmuş bence turbo olması ne alaka yani? Şimdi diyeceksiniz ki 1600 cc VTEC de var , onlarla aradaki farkı yazmaya gerek yok herhalde...
Bence bu konu her zaman boş yere tartışılıyor. EP3 TypeR efsane olmuş bir araç artık,ancak stockunu dolular ile karıştırıyorsunuz bence,normal 200 hp bir araç yani stock hali..Opelleri yi de çok eziyorsunuz anlam veremedim olaya (Honda - Opel tarıtşmasına.)
Hayirli olsun dilekleri için teşekkür ederim herkeze. Yanlız daha ben bile ne olduğunu anlamadan opc yi geçen geçene kim nerde kullandı bu arabayi ilginc.