Biz burada nasil gittigini biliyoruz..:D
Tekrar hayirli olsun. Cok guzel bir araba...
Printable View
:D teşekkür ederim.
Ümit'im hayırlı olsun Opc :) Resimlerinden gördüğüm kadarıyla tam bir bebek :) Zaten güzel olan bu yaa Micra gibi gitsin isterse kimsede yok :P Hayırlı projeler yaparsın umarım :rolleyes:
hea yok yaw gerenk yok...leh için pistonlar nasıl olsa 600hp ye kadar dayanıo çok çok kol gireriz biter:D büyük turbo için...stock ta kalabilir fark yaratmaz....
ben bunu eski opel kullanıcısı olarak bakıyorum....
TSİ ve TFSİ motorlar tartışmasız opelin GTC de sunduğu motor seçeneklerinden daha başarılı...
Opelin yeni çıkardığı 1.4 turbo beslemeli motoru yeni görücüye çıktı o konuda bir bilgim yok...
Ama Type-R ile GTC yi karşılaştırmanın kesin sonucu belli....
belli konuyu anlamamışsın opeli ezdiğim yok ailemde opelde var
fn2 gitmiyor deniliyor ama video verildi chipli ve downpipe lı gtc (240 hp civarı denildi sordum kaç olur yazılım ve downpipe ile diye kafamdan sallamadım 240 hp diye hatta torku bilmiyorum ve karıştırmıyorum) stock fn2 yi 1.5 boy geçebiliyorsa sence üzerindekinle gtc iyimidir ben bunun üzerine gitmiyo dedim stock fn2 gitmiyor diyorsun ama bu parçalarla gtc 1.5 boy etkilendiyse ve sana göre gidiyorsa bişey demem
nasil bir basarısı var ? yani tork mu daha iyi sağlamlikmi yoksa hp olarakmi? yoksa kalite mi?
bende bunu daimi opel kullancısı olarak yazıyorum. Stock pistonları 600hp ye kadar dayanan 750hp için kol ve kapakla oyanan hatta 1000hpleri de yakalayabilen bi motor için biraz fazla karamsar olmuş yazdıkların. Ayrıca kapak ve kol girince 9500 dönebilio motor pek de devirsiz sayılmaz yane stroke u ideal.
emre biz denizlide yol olmadığı için erhan yani opc ile pek deneyemedik. daha 5 ve 6 bile yapamadık doğru düzgün. senin oralarda tanıdığın bildiğin bir fn2 varsa eğer deneyebilirseniz otoyol şartlarında araçları bence daha iyi tanımış oluruz.
Yahu biri 1600 cc araç , 6800 çeviriyor maximum,üzerinde fındık kadar K03 turbo var , diğeri 2000cc vtec bir makine ... Bence iyi gidiyor. Kaldı ki "chipli + downpipe li" dediğimiz olay değişken birşey,geçenlerde açtım konu ben de chip yaptım sonucu gördünüz 5 hp bile alamadık,böyle bir chip de olabilir araç üstündeki :P
Bu arada senin için demedim ben eziyorsun kelimesini,genel anlamda Opel çok küçümseniyor TRde,ancak TRde 3-4 tane opc var,denenenler 1-2 tane opc geri kalanın çoğu da gtc , sport vs., opc nin neler yapabilidiği hakkında çoğu kişinin hiçbir fikri yok bence. Zaten TR de de toplasan 1-2 tane adam gibi yüklü opel vardır,gerisi traş..Ben demiyorum tabiki F430 geçer ama TypeR dan az kalır bir yanları yok yurt dışında okudugum,izlediğim ve gördüklerimin.