http://www.superchips.co.uk/curves/AstraVXRStage3.pdf
Soyle bir OPC yakısır..
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
ah birde hesaplı olsa![]()
Keske..
Bu yaz gelecektim V-max hakanla Turboyu buyutmek icin..
Ne yazikki simdiden iptal oldu..![]()
Kismet artik bende bilmemiyorum simdilik ne zaman olur...
Burada Tercihler biraz degisik..
Fn2 TypeR cok az var
106 GTI yok (Bir ara deli gibi aradim) Bir tane buldum oda patladi.
MPS - OPC - ST agırlıklı
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
yanlzı konu opc vs. fn2 konusu değilki![]()
biz bu arabayı cinnah yokuşunu 6. vitesde çıkalım diye almadık varsa GTC deneyelim![]()
kaç tane fn2 var filtre headers egzoslu
standart ep3 ile deneyen varmı?? ep3 filtre egzos headerssız çok az sayıda var ve bu parçalar gidişini etkiliyor bilmeyen yoktur
ep3 fn2 den hafif daha hızlıdır sonuç olarak hemen hemen aynı motorlar fn2 ler yapılsın o zamanda gitmiyo denilecek mi
yazılımlı opc standart fn2 1 1.5 boy geçebiliyosa bence opc gitmiyodur turbolu araçların yazılımı ile ne kadar hp ve tork aldığı ortada
fn2 de vtec altı zaten iyi değil 40 km 2 viteste roll yapıyosun opc nin alt deviri ve güçlü olduğu devirde boyle 1 1.5 boy geçebiliyo vtec üstü hemen hemen aynı giderler
ben sadece vtec altı denerim diyosan vtec üstü basmam demişsin o zaman fn2 gitmiyo dersen opc yazılım halde gitmiyo derim
konuda fn2 geçtiği için yazdım
konu ile ilgili ep3 geçer gider![]()
fn2 bence beklenen kadar iyi gitmedigi icin oyle soyleniyor.
Video daki OPC de typeR da stock...
Yazilimli OPC in nerede videosu varda gitmiyor diyorsun anlamadim...
Benim aracin astra OPC 240 ve MPS ile 265 videolari var...
Zaten hep yazdigim Corsa OPC ile fn2 Typer ile ayni gidiyor...
Benim dedigim Fn2 nin Corsa OPC den daha iyi gitmesi gerektigi...Eger bakarsan sinif olarak bir ust sinif arac...Daha iyi gitmedigi icin ben gitmiyor diyorum..
Rakibide normalde Astra OPC, GTC degil.
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
opc ile video vermişsin chip yazıyor ve dou nickli üyede yazdım ondan dolayı yazılımlı yazdım
kendi koydugun video da yazıyor
Sınıf olarak bir üst sınıfta da, bunun performansla ne alakası vardır ben pek anlam veremedim.
1.6 litre tamam ama 193 hp, ve tork avantajı var corsa opc'nin. Ayrıca FN2 type-r yaklaşık 100 kg kadar daha ağır Corsa OPC den.
Teknik olarak değil aynı gitmek, geçmesi gerekir esasında Corsa'nın, bana göre tabi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)