konuyu baştan sona okudum..
1. konu type-r ve gtc karşılaşmasıdır heriki aracında stock fabrika çıkışlı olduğunu varsayarsak civic type-r geçer rahatlıkla
Ayni Fikirdeyim. Stock stock TypeR gtc yi gececektir. OPC de typeR i gececektir.
2. rusyadaki arkadaşın koyduğu corsa opc videolar kıstas olamaz, sonuçta o videodaki opc yazılımlı ve anladığım kadarıyla modlu bi araçtır, fn2 ise stock, ayrıca kalkış
konusunda type-r ın stock ken turbo araçlarda pek şansı olmadığı aşikardır..
Corsalarin hic birinde yazilim yok.. Sadece bir tanesinde downpipe takili oda yaklasik 6hp vermisti.
3. fn2 nin gitmediğini düşünen arkadaşların yanıldığını ispatlamak için çok az bir zaman kalmıştır bekleyelim ve ön yargılı olmayalım derim ben..
FN2 gidiyor ama benim bekledigimden kotu gitdigi icin oyle diyorum. Ben cok daha iyi gitmesi beklerdim..Keske fabrika cikisi biraz daha guclu olsa...
4. turkiyede henuz tam anlamıyla(filtre,headers,egzost,hondata) atmosferik yuklenmiş bir fn2 yoktur, melih kardeşimizin aracıda 240hp. henuz değildir (uyduruk trtuning dergisine inanmayın)
5. aşağıda linkini verdiğim videoyu izlerseniz fn2 deki potansiyel hakkında biraz bilgi edinebilirsiniz. (video turkiyede cekilmiştir ve fn2 devir indirmesine dikkatinizi çekerim)
6. yorumlarım polemik yaratmak için değildir yanlış anlaşılmasın, amaç; önyargılı davranmamanız konusunda biraz dikkat çekmektir..
http://www.youtube.com/watch?v=HeisXcX4FaA
coming soon