Duzde çook zor. eğım lazım, ben egzantrık+pıston lu Rs ıle 250 yaptım.
Buda eğz.+yazılımlı yunan
http://www.youtube.com/watch?v=KK2PTSwKdqo
Duzde çook zor. eğım lazım, ben egzantrık+pıston lu Rs ıle 250 yaptım.
Buda eğz.+yazılımlı yunan
http://www.youtube.com/watch?v=KK2PTSwKdqo
Bu arada 4. vitesi 220kmh da bitirmesi ancak 8000dd döndüren yazılım ile oluyor. Yoksa normalde 198 lerde filan bitiriyor 4. vitesi.
Yazılım ile oranlar ciddi değişiyor;
1. vites 75 kmh
2. vites 120 kmh
3. vites 180 kmh
4. vites 220 kmh
5. vites 240-250 kmh arası
Yani RS rollde en çok bu uzun şanzumandan kaybediyor. Şanzuman daha etkili hale getirebilir.
Netice itibarı ile 165 hp lik 306 GTI 6. viteste 240 kmh yı görüyor ki filtre egzoz ve yazılımlı RS ile aralarında performans olarak gerçekten çok fark var. RS neden görmesin![]()
bak şimdi bora rs yazdıklarımı bu kadar ciddiye alman senin karakterinle alakalıdır bişey diyememde, yok körmüşümde yok içimde acı kalmışta bu tip benzetmeliride ben sana yakıştıramadım, screenshotlarınıda açıp izlemedim izlememde gereksiz çünkü gül geç derim ben sana, filtre egzos çiple bana attığın 5 boyuda bu şekilde söliyerek benim nazarımda bişey elde edemezsin, onu ben söylersem kıymeti olurki aynı gün hem sana hemde bu sitede açılan konuda ben söylemişimdir beni geçtiğini.. 230 a kadarda yürümedik ayrıca bahane olarak anlayabilirsin belki ama seninle vtec altı bile denemiştim ogün![]()
TeamPASAOGLU
Öncelikli olarak ben senin içinde acı kalmış gibi birşey söylemedim. Neden kalsın. O gün geçilirsin yarın yükler 10 boy atarsın. Ama karakterime gelince, eğer gerçekten ortada doğruyu yansıtmayan yanlış bir bilgilendirme var ise ve ne bunu yapan kişi beni ne de ben bunu yapan kişiyi tanımıyorsam kusura bakma gülüp geçmem. Kendimce tepkimi veririm ki tepkimde seni aşağılayıcı bir sözüm yok dikkat edersen. Körmüsün diye sorarken ya da ben körüm diye kendime de çuvaldızın ucunu dokundurmayı ihmal etmiyorum. Ne de olsa hepimiz okumuş eğitimli medeni insanlarız.
Kaldı ki ben zaten o mevzuyu taa orada kapatmışım. O mevzudan sonra bintane FN2 konusu açıldı. Hiçbirine kalkıp da yok 10 boy açtım bilmem kaç boy geçtim diye yorum yazmadım çünkü biliyorum ki bu tür bir yorum seni rahatsız eder çünkü ben sana 10 boy atmadım![]()
Neyse ben sadece durumun video olmasına rağmen göz göre göre öyle olmadığını anlatmak için bu yorumu yazdım. RS' in ve FN2 nin nasıl gittiğini herkes biliyor artık zaten. Sezarın hakkı Sezara.
Kal sağlıcakla.
Öbürü dediğiniz ben değilim sanırım. Nitekim ben FN2 olarak bi tek Cumhur Abi ile denemiştim, üstüne hiç bi tartışma dönmedi..
//udqhu
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)