kesinlikle dolu bi 407 dier rakiplerinden çok daha rahat olucaktır motor olarakta üzerindeki motor gayet kaliteli aynı makinayla arkadaşım sıka sıka 200 000 k yaptı turboda deişmedik bakımlarıda zmnssız yapıldı
kesinlikle dolu bi 407 dier rakiplerinden çok daha rahat olucaktır motor olarakta üzerindeki motor gayet kaliteli aynı makinayla arkadaşım sıka sıka 200 000 k yaptı turboda deişmedik bakımlarıda zmnssız yapıldı
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bahsi gecen 307 bnm araç aşaa yukarı 50k kmde falan turbo bozdu cok fazla dikkat etmiyorduk ki asla yüksek devir kullanılan roll yapılan bi araç değil uzun yolda bile 120yi asla gecmez araç ama yinede o km de bunu yapması pek mantıklı değil.
PS: 2005 öncesi 307ler tamamen sorunlu kesinlikle uzak durulması gereken araçlar.
valla yorumları hiç okumadım ama şartlar elverişli ise tabiki dizel araba alırım.Yok benzinli araç aldıysamda takarım LPG yi artık.Benzine verdiğim parayla neler yapardım neler![]()
pejo en akıllıcası gibi görünüyo...
Konuyu okumadim dandadanak giriyorum,selamlar..
Secimim dizel olur(cok geziyorum diye),ancak yanina mumkun mertebe 2.bi benzinli araba alirim.(luxus hayat spec..)
Dizel olur secimim.
- K -
________
Dr.Ecu
2.5 yıl kullandığım yeni kasa düz vites honda civic aracımı benzinine para yetiştiremeyince lpg taktırıdım hem de en iyilerden mtm marka (brc nin gerçek sahipleri kahein enjektör vardı) aracımdan 5 ayda soğudum ve 6. ayda sattım gaz pedalına köküne kadar basıp arabanın hızlanmadığını görrmek hiç güzel değildi şimdi araba arıyorum dizel alacağım diye yola çıktım ama sıkıntıları sorunları duyunca yine benzinliye döndüm ama bu sefer 1.6 değil 2.0 bakıyorum madem o parayı veriyorum hiç olmassa araba kullanmaktan zevk alayım saygılar
turbo dizel iyidir.Genelde rastladığım LPG-Benzin araçlarda lpg kullanırken gerçektende gazı köklipde aracın hızlanadığını görmemek üzücü.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bahsi geçen yaşlarda tabiki dizel seçeneği üstünde yoğunlaşırdım;3-5 yıl kullanıp satmak kaydıyla;gerçi dizel motor sesi traktör gibi müthiş rahatsız ediyor beni ama yakıt fiyatları şu haldeyken pekte motor sesi duyulmaz sanırım
araç yorunluğunu hissettirmeye başladığında satardım;
dizelin açacağı masraflarıda dikkate almak gerek bahsettiğin yaş aralığında seceresi temiz bir dizel bana göre alınır.
lpg ye gelince geçen ay yaptığım hesaba göre lpg 2200 civarını bulduğunda benzinle kafa kafaya bi rakama ulaşmış olucak,
***** 1 lt lpg ile 9,2 - 11 km gibi kullanıma göre bir yol yapıosun keza 1 lt benzinle yaptıgın yolla kıyaslandıgında ;
lpg den dolayı performans dusuklugu kapalı otoparklarda 2. sınıf muamele görmenin bi anlamı çekilirliği kalmıyor.
yurt dışında lpg ye destek veriliyor havayı kirletmiyosun sana teşekkür ediyorum diyo devlet burda son bildiğim hali 1 lt lpg de alınan vergi % 72 ydi..
seni senii ucuz gezersin haaa hesabı...![]()
ben 5 yıl aynı aracı kullanıcak bir insan değilim yanlış anlaşılmasın en son sattığım araç en uzun kullandığım araçtı onunda ömrü 1.5 yıl falan sürdü modeli fazla geçmeden hemen verip değiştiriyorum.
dizel gezmesi güzel1.6 benzinli megane'dan sonra rahat rahat geziyorum dizel clio ile
![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)