bende şu amerikan ford f150-250 lerin motoruna hastayım 6.0 powerstroke turbo diesel.bir chiple 110 -130hp ve 225-250nm tork alıyorsun
http://www.youtube.com/watch?v=ZW-7HhPBLTE
ibiza 1.4 tdi değilmi? sen dizele 5000 çeviriyor dedin ve referans koydun ama koyduğun referanstada benim dediğim gibi 4300den sonra hp mafişş kendi söylediğinle referansın birbirini tutmuyor benim dediğime çıkıyor demiştim neyse merakla bekliyorum izleyip görelim çok mrk ettim![]()
hadi ama beklioruz
ailecek seyredioruz![]()
Agırlıklar arasında yaklaşık olarak 80 kg fark var 207 daha agır.. Kimin geçecegi falan hiç önemli değil arkadaşlar.. İşin gerçek tarafı çok eglenceli olacak dogrusu bu.. Geçme geçilme falan muhabbeti yok yani aramızda..
ibizanın guclu motorunun yanında dusuk devir ceviriyor olmasının dez avantajını uzun aralıklı sanzımanı kapatır dusuncesindeyim bu speclerle zevkli bir deneme olur ancak ibiza affetmez.
RC nin ihtimali daha yüksek
ibizada iyi gidecektir şüphesiz..
ama benzinli araçlar uzun solukluda her zaman 1-0 önde başlar rc 6500 dd lere kadar güç üretebilirken tdi 4000 dd den sonra traşa bağlamaya başlar..
neyse işin özü yakın olurlar ibiza geçer ise aradaki kilo farkından geçebilir..
Bu deneme işi olurken haber verin ona göre Dayı ,Dou sabotaj yaparım bak
Bakalımm çok şahane olucak izleyelim görelimmm maksat eglence olsun![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Daha henüz cok fazla duman yok arkadaşlar araçta.. Yalnız RC cok saglıklı yürüyen bi araç bence yabana atılmaması da gerekiyo.. 2000 devirden 6000 devire kadar aynı gücü veren bir araç sonuç olarak![]()
kim gecerse gecsin zevkli bi roll olcagi kesincumartesi donuyorum ins. yagmurlar durmaz cumartesiye kadarda bende izlerim
dogucum hayirli olsun bu arada artik bana cokmezsin ins.![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)