ben ikinizide kısada geçerim :D:D:D valla ben rc alır diyorum ama hiç dizel fr görmedim binmedim o yüzden kesin konuşmak istemiyorum
Printable View
ben ikinizide kısada geçerim :D:D:D valla ben rc alır diyorum ama hiç dizel fr görmedim binmedim o yüzden kesin konuşmak istemiyorum
Bi hıza kadar ibiza götürür diyorum,sonrasını bilemem..
seat ibiza 130 hp den bi yazılımla nasıl 185 hp oluyor anlamış değilim ne var bunda biturbo fln mı?:confused: Rc 210kmh sonrası yalan olur aynı şekilde seat ıbıza da 220 sonrası yalan olur. yani her iki araçta 220 sonrası yerinde sayıyor yavaş yavaş ivmelenmeye başlıyorlar nefesleri yetmiyor dalak şişiyor.:D.80-210kmh arası gazlarsalar daha net sonuç alınır.
ikiside bildiğimiz araçlar fakat rollde alt devirlerde her türlü seat önde olacaktır.şahsen gördüm gidişini başka sağlam giden dediğimiz bi araçtan,yuh dedim.adam 3.viteste roll yapıyo ve sarıyor:D daha ne yapsın anlamadım ki.her iki aracada kazasız belasız denemeler
130 hp'nin üzerine yazılım yapınca 173 HP vermiş araç.. Onun üstüne katalizör ve egr iptali yapılmış.. 185 demedik hiç.. 175-180 arası dedik güce aşağı yukarı.. Bence en mantıklı yorum bi yere kadar denk gideriz sonra rc alır şeklinde.. Yani 180den sonra falan gibi.. Deneyip görecez cok yakında :D
deneme yapılmadı mı daha
130 PD nin 200 hp ye kdr yolu var..
RC nin hiç şansı yok..Tabi düzgün modlanmışsa..Ben burda pd130 polo ile chipli rcleri geçiyorum..
O kadar bariz fark etceni sanmıyorum Mehmet.. Senin araba zaten orjinalden Cupra'dan daha güçlüydü.. Sıkıntı orda:D Denicez biraz daha sabır :D
dou dün bindim ya, cidden çok iyi gidiyor aracın. 4de 170gibi rakama kadar iyi ilerliyorum. rcnin 5 zayıf sana söyleyim...
acele etmiyoruz,zamanları tutturamadık
ben roll sonucu ne olursa olsun birbirimize büyük farklar atacağımızı zannetmiyorum.
deneriz dou, bugünde güneş var hani :)
Metin çıktıyı koyacaz da biraz daha bekleyelim yeni çıktıyı koyacaz :D Deneme her an olabilir.. Ama çok merak ediyorum ne olacak..
denedik.. videolar geliyo birazdan..
video geliyor
sonuc?????