ben RC diyorum, hele Antalyalogy'nin arabası gibi olursa tadından yenmez. O fiyatlara başka birşeylerde düşünülebilir ama.
Printable View
ben RC diyorum, hele Antalyalogy'nin arabası gibi olursa tadından yenmez. O fiyatlara başka birşeylerde düşünülebilir ama.
type-s sıfır satılırken 50 liralara satıldı.Rc ise ötv ile 32 liralara kadar alıcı buldu sıfırı.Dolayısıyla 2.el piyasası baya farklı olması doğal araçların..
Tarz olarak ise hot hatch olmaları dışında ortak yönleri yok bence..Teki konfor,donanım malzeme kalitelisini ve ekonomiyi ön planda tutarken teki performansı önde tutuyor.Bu yüzden tercih yapmak çok zor olmasa gerek.
Bakıyorumda herkes performans odaklı yorum yapmış..her iki aracı performanslari ile karşılaştırma yaparsak tabi ki Rc.ama Marka ,Model,Malzeme kalitesi ve donanım gibi genel özellikler ile kıyaslanır ise Honda Type S bence..
performans aramıyorsa RC yerine dizelini, S yerine en boşunu almasını tavsiye ederdim, RC diyince illa ki performans geliyor akla. Ayrıca bence kalite açısından pek bi fark yok Peugeot'un yeni modellerini hondayla kıyaslıyınca.
anketi açmama sebep olan arkadaşım.beyaz taype-s aldı üzerinde siyah 18" lenso jantlar var.far-sis xenon.filtre kiti ve SS son susturucu var araçta.gidişi de gayet güzel.ama 1,8 motordan daha çok performans bekliyor insan.RC den vaz geçmesinin en belirgin ve (haklı)sebebi ise çok çok sert amartisörlerinin olmasıdır.böbreklerinde taş olan felan varsa rutin bir şekilde Rc kullansın.ne taş kalır ne kaya:D
RC sert tabikide olmalıda zaten gariplik yok bunda ama abartmamak kaydıyla öyle böbreklik bir durumu yok..
öte yandan types donanım ve malzeme kalitesi olarak öne geçebilecek birşeye sahip değil
RC den ziyade 207 lerin iç mekan kalitesi sınıfında en iyilerindendir kaldıki RC nin harika bi koltuk farkı var
donanım ise sitelerinden bakabilirsiniz RC nin donanımı types ten az değildir fazlamıdır? olasıdır incelemek lazım..
..........
hangi kalite ne kalitesi açsak o konuyu ?
aman marka kalitesi demede..
RC tabikide :D Ayrıca çok bir mazleme kalitesi farkı göremedim ben iki araçta.
Birisi atmosferik birisi ise aşırı besleme önü açık bir araba kısacası RC 2010 larıda hafiften makyajlamış güzel olmuş 2.ci el olarakta fiyatları güzel.
RC Tabikide :D