User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: Yeni BMW Z4 vs Mercedes SLK

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyun kısaysa bu araclara rahalıkla bınebılırsın eger uzunsa hepsını ele derım
    bmw-z kasasında boyun uzunsa sorun olmaz sanırım
    daha doğrusu z3 te sorun olmuyordu , garip bir şekilde uzatabildiğin kadar uzatıyordun göğsün altına doğru bacaklarını
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her turlu z4 derım ama o fıyata seçenek cok zevke kalmış bence..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    370z iyi olur ama bunlardan pahalı olur heralde.

z4 çok iğrenç geliyor bana son kasa
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok zor bir soru

ama Z4 yaaa

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z4 eziyor bence
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gibi yeni z4 güzel değil bence hatta nette satılık bir z3 var tturbo seklinde içim gitmyor degil ama cok eski cocuklugumdan bilirm o arabayı nedense cıktı yılla orantı edince z4 un z3 kadar havası yok
    eğer illa spor acaç istiyorsanzaten 4 kişilik olmaması lazım ve üstü acık cok itici gözükür
    illa 2 kişi olucak diosun bu arada sölemeden geçmiyim tavanı cizerler sigara basarlar demişin sanki glz araba alınca bunu yapmıycaklarmı sanıosun aynısı olucak sana kolay gelsin bu arada biri tts demiş gecen yolda yürüdük masallahı vardı aletin BUZ plaka siyah Bende gümüş rx8 var sahibi burdaysa tanışmak isterim iyi gazladık arkadaşla ama bir ara hızı alamadık opuduk sagı solu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabaha kadar bmw diyebilirim yeni kasa çok şık oldu gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük bir çoğunluk z4 diyor bende öyle düşünüyorum fakat işte şu AMG görünüm slk200 ler yok mu beni bitiriyor misal:

http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...QQdisplayitem?

hemde üste kalan parayla motora ciddi şekilde girebilirim kasnak chip full egsoz vs vs... 200hp ye yaklaşır heralde bunlar sayesinde

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 hp civarına yaklaşır yaklaşmasına da, yeni kasası zaten kısa vadede gelecek bir araçtan söz ediyoruz.

Örneğin 50.000 eur aldığın aracı gün gelicek 35.000 eur civarına bir paraya lanet olsun diye satacaksın, çünkü eski kasa olacak. Kaybedeceğin değer yaklaşık 10-15.000 eur civarında. Eski kasa SLK'lar, yenisi çıktığı zaman 1-2 senede ne kadar aşırı değer kaybetti bir hatırlayın, bana hak vereceksiniz.

Bir yanda da kasası yeni çıkmış ve hemen hemen tüm teknik konularda son teknolojiyi içeren ve rakibine göre her konuda üstün olduğu aşikar olan bir araç. Örneğin 50.000 eur aldığın aracı aynı süre zarfında satmaya kalktığında rahatlıkla 46-45.000 eur gibi bir paraya satabilirsin. Hadi üst vergi diliminden ötürü satışı zor olacağından 44-43.000 eur'a satarsın diyelim.

Bu şartlar dışında o kadar para verip aracı yüklemeyle uğraşmana rağmen hem performans hem tüketim bakımından yine daha kötü bir aracın olacak. Yüklü haliyle SLK200 yine 2.5 litrelik Z4'ü geçemeyecek ve daha fazla yakacak. Onu geçtim, aynı beygir gücü ve daha fazla tork olsa bile, Z4'ün otobanda vereceği keyfi hiç bir zaman veremeyecektir, downsizing son zamanlarda kullanıcılara mantıklı gelse de büyük hacmin getirileri göz ardı edilemez, yeter ki "duygusal" bakımdan katlanılabilinir olsun.

SLK'ya sonradan yapacağın masraf yerine, aynı parayla ben vergi farkını ödemeyi tercih ederdim ne yalan söyleyeyim.

Seninki ilginç bir durumdur ki, genelde mantık Mercedes'i, gönül BMW'yi ister. Fakat seninkinde tam tersi bir durum söz konusu anladığım kadarıyla

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S5 gerçekten güzelmiş fakat 2 yaşında bi araç böyle bi araca göre 1.5 yılda sağlam km yapmış ve quatro alışmışız bi kere arkadan itere quatro lar yanlamıyo diye biliyorum ama yanlış da biliyo olabilirim
    İki yılda 40bin km cok bir yol degil , fakat o kadar para verdikten sonra insan daha az olsun ister

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 hp civarına yaklaşır yaklaşmasına da, yeni kasası zaten kısa vadede gelecek bir araçtan söz ediyoruz.

Örneğin 50.000 eur aldığın aracı gün gelicek 35.000 eur civarına bir paraya lanet olsun diye satacaksın, çünkü eski kasa olacak. Kaybedeceğin değer yaklaşık 10-15.000 eur civarında. Eski kasa SLK'lar, yenisi çıktığı zaman 1-2 senede ne kadar aşırı değer kaybetti bir hatırlayın, bana hak vereceksiniz.

Bir yanda da kasası yeni çıkmış ve hemen hemen tüm teknik konularda son teknolojiyi içeren ve rakibine göre her konuda üstün olduğu aşikar olan bir araç. Örneğin 50.000 eur aldığın aracı aynı süre zarfında satmaya kalktığında rahatlıkla 46-45.000 eur gibi bir paraya satabilirsin. Hadi üst vergi diliminden ötürü satışı zor olacağından 44-43.000 eur'a satarsın diyelim.

Bu şartlar dışında o kadar para verip aracı yüklemeyle uğraşmana rağmen hem performans hem tüketim bakımından yine daha kötü bir aracın olacak. Yüklü haliyle SLK200 yine 2.5 litrelik Z4'ü geçemeyecek ve daha fazla yakacak. Onu geçtim, aynı beygir gücü ve daha fazla tork olsa bile, Z4'ün otobanda vereceği keyfi hiç bir zaman veremeyecektir, downsizing son zamanlarda kullanıcılara mantıklı gelse de büyük hacmin getirileri göz ardı edilemez, yeter ki "duygusal" bakımdan katlanılabilinir olsun.

SLK'ya sonradan yapacağın masraf yerine, aynı parayla ben vergi farkını ödemeyi tercih ederdim ne yalan söyleyeyim.

Seninki ilginç bir durumdur ki, genelde mantık Mercedes'i, gönül BMW'yi ister. Fakat seninkinde tam tersi bir durum söz konusu anladığım kadarıyla
    Aynen son dedigin cümledeki gibi buna biraz da 4 senedir bmw ye binmem ve biraz da mercedes konforunu yaşama isteğim diyebiliriz hangisi olursa olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki yılda 40bin km cok bir yol degil , fakat o kadar para verdikten sonra insan daha az olsun ister
    Bence öyle özel bi araç çok o araca binenin 2. hatta 3+ bi arabası oldugunu farz ederek söylüyorum bunu Gerçi bana özel gelen bi araç bazılarına özel gelmeyebilir oda ayrı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S5 e bi awd controller hesabi haldex takip kullanmak cok daha keyifli olabilir bence. Z4 te cok guzel bir arac orasi ayri

borntolife
    Misafir
    madem mercedes istiyorsunuz şöyle bir alternatifte var.
    http://www.sahibinden.com/ruhsat_sah...XQQdisplayitem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)