320i kumda oynar malesef.
2200cc m54 ise, ozaman iş değişir. hatta biraz geçer
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu arada klasmana benide katın bu haftapasımızı atalım biraz...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla benimde son stok haftam, değerlendirin bu fırsatı derim![]()
eyvallah gökhanım ne demek. bizde geçme geçilme korkusuda yok muhabbetide yok. çıkar gazlarız gelir muhabbetimizi yaparız kahkahamızı atarız.
bu arada sen bizdeki 93 model 320i coupe ile denesene. Çok güzel olur bence.
kaan abimlerin tigrayla denerken video'da ortada kırmızı vardı bi tane.
onumu diyorsun tarkan abim? deniyelim tabi![]()
yess o e36. valla hiç ena gitmio. hatta son hızına kadar kesilmio araç.
askerlik mevzusu cıkınca işler olmadı. iş bitince maddiyat kesildi,haliyle turboda askerden sonraya kaldı ki zaten o kadar kolay bişey değil ha diyince ertesi gün yapılsınfakat düsüncem bunu turbolamamak,harcıyacagım miktardan biraz daha fazlasını üstüne ekleyip daha başka şeyler alacağım.tabi askerden sonra. kısmetse bizede yakındır yolculuk vakti
yok suanda sorunlu demiyorum zaten bayadır debimetrede sorun vardı onun dısında sorunum yoktu ama parca pahalı oldugundan değiştirmek uzun zamanımı aldı. onu değiştirdim nihayet ama ***** 153bin km de araba. inceden varyator sesi var ondna dedim o arada oda değişir diye yoksa suanda da maşallah diyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)