335 çift turbosuyla harikalar yaratabilir ama kullanım ve isteğinize göre sonuç değişir tabiki sti bu konuda geri planda kalıyor.
Printable View
335 çift turbosuyla harikalar yaratabilir ama kullanım ve isteğinize göre sonuç değişir tabiki sti bu konuda geri planda kalıyor.
335 diye bir araç yok. 5.viteste itin poposuna soktular 335'i. 330 üzerin twin turbo eklenmiş 330 dur. Bunun bir aldatmaca olduğunu ve BMW nin müşterilerini kandırdığı konusunda çok ağır laflar söylemişlerdi.
335 İLE STI arasında tereddütteseniz bence BMW alın. Biri 4 kapı hb ve mazda3 ile Focusa benzeyen bir araç. Orta sınıf bir aile arabası. Sadece motoru aşırı beslemeli , şanzumanı çok sağlam, ayarlanabilir diff kullanan , boxer motoru kullanan bir kaç markadan biri.
Diğer tarafta 335 görüntüsü ile prim yapabilen bir araç
Bence BMW alın
335i ile 330i nin motorları aynıdır. Ancak 335i ye yazılım ve eksoz uygulaması birde intercooler büyütmesi yapıldığında 420hp gibi değerler elde edilebiliyor. 306 ile 420 arası çok çok fark var ;)
335 bence daha mantıklı gibi görünüyor. sonuçta görüntü bakımından daha şık ve özel duruyor. arkadaşların dediği gibi yazılım egzoz gibi uygulamalarla performansta tatmin edici hale geliyor.
Yamanın STI ı verelim:)
Allah verdirdi hakikatten o oyu :D
Şimdi bir de şöyle birşey var tabi,araçtan ne beklendiği,ne için alındığı önemli.STi pro. bir araç bana göre. Herkesin altında olmayacak,hakkını verecek bir şöför lazım.İşten anlayan birinin alacağı bir araç.Sürekli "gaz mode on" şeklinde gezilir bence alınırsa :)
BMW ise elit bir otomobil. Alıp da orasına burasına bodykit yapayım,jant takayım bana göre değil.Alındı mı stock binilesi bir otomobil.
kaldiriyo , kirilcak bisey yok bmw'de . hatta baya uzun omurlu . cok fazla guclendirilmis 335 mevcut amerikada .
yeni sti sorunlu bir motora sahip , en azindan trdeki benzin vs goz onune alinirsa .
ayrica rahat olsun istedigim an kafami sisirmesin , konforuyla gazlayayim diyorsaniz 335.
motor olarakta , hiz olarakta stila kiyaslanir . tipine dicek birsey yok zaten .
subaru hayrani olmama ragmen bu karsilastirmada 335 bence..
ben olsam Sti alırdım. :)
Ne bileyim 420hp lik bmw kaç km gidio stok şanzımanla. Biz yurt dışı forumlarında kırılanını görmedikki daha. G-POWER, AC SCHNİTZER, ALPİNA hepsi bu araç üzerine çalışıyor sanırım halen kimse şanzıman değişimine gitmedi.
Bkz: M5 ve M6 505 HP Stok SMG2 şanzuman. Araç ömrü boyunca sorunsuz gider.Alıntı:
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı
400 küsür hp bmw buz üzerinde zincir takıp yürüsün, stoc STI ile yanından yan yan geçelim :D
buzda da kıyıp çıkartmam zaten 335imi ya.. bi o olsun dezavantajı.. buarada 335le mazda3 kılıklı arabayı kıyaslamam bile ben ;)
bmw'nunda awd secenekleri mevcut mesele karda gitmekse .
Birazda resimler konuşsun:
http://farm3.static.flickr.com/2262/...5cb3efa5de.jpg
http://www.carformance.com/wp-conten...pecial-ed_.jpg