+aynen
şahsen bence en mantıklı araç şuanki Bmw ler içinde beyaz bi e46 320 üstü csl aksesuarlı
tadından yenmez :) zaten subaruyu satıp öyle bi halta bulaşıcaz inşalalh :D
Printable View
+aynen
şahsen bence en mantıklı araç şuanki Bmw ler içinde beyaz bi e46 320 üstü csl aksesuarlı
tadından yenmez :) zaten subaruyu satıp öyle bi halta bulaşıcaz inşalalh :D
arkadaşlar hepinizede ayrıca çok teşekkür ederim bana ışık tutmamada yardımcı oldunuz :D hayırlısıysa inşallah haftaya ikisinden birini alacağım sizede burdan bildiririm ve fotolarını yollayabilirim :) tekrar çok teşekkürler.. :icon_tup: :icon_tup:
m3ile 330 birisi at birisi eşşektir o kdr... M makina bambaşkadır... kimse kimseyi yada kendisini kandırmasın... insanları yanlış yönlerdirmeyin fanatizm yüzünden. motoruna frenine ıvırına zıvırına girmeden önce bi difransiyel mevzusu var ortada. 335de kilit dahi yok aftremarket haricinde, 2004 yılında 320ci kullandım kısa bi süreliğine 2 defa difransiyel kırdım, sonrasında m3 aldım huzuru buldum vs vs vs. sagdan soldan duyduklarımla değil bizzat kendi tecrübelerimle söylüyorum. oyüzden m mdir 3 serisi 5 seris 6 serisi 3,5,6dır. sti çok daha karakterli bir aractır anlatmaya lüzum dahi yok.
bence m3 sattıktan sonra 335 almak bıraz sacma ya STİ yada ewo tercıh et yerınde olsam hangısını tercıh edıcegmı bılıosun ....
Arkadasım ben hem alman hem japon suan kullanan biri olarak sunu sölim
BMW konforu hiç bir şekilde değişilebilinemez:D japon iyigidiyor evette su arabanın iç dizaynlarını güzelleştirin be abicim be
335i alcak durumum olsa direk 335 alırım keza zaten kol gibi vergisi olan bir araç için her 6 ayda bir vergi vermek bu memlekere bana cok koyuyor
BMW'mde oldu Subaru' mda ha ne m3 ne de sti sahibi olmak nasip olmadı şimdi ikisine de sahip olacak param olsa kapımda sti olurdu artan parayıda arabaya harcardım ;)
335 .
yenı stı ın ıcıde guzel dısıda. beyaz yenı stı parayı alır;)
oyumu subarudan yana kullandım amac ne tam bilemicem ama subaru daha hırcın duruyor ve en onemlısı bana göre trafıkde cokdabulunmuyor 3coupe arabalar artık cokfazla var subaru sesi kıskıtrıcı birkere :):)
hiç modele girmeye gerek yok, biri bmw biri subaru. nasıl bir kesime nasıl kullanıma hitabettiği ortada. ama sti neredeyse sadece sportifliğe cevap verir. ama bmw de hem sportifliği hem konforu bir arada yaşıyabilirsiniz. oyum bmw den yana.
üç otuz beş derim.
sti alırdım ben olsam