User Tag List

Sonuçlar: STI mı 335i mi ?

Katılımcı sayısı
234. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 2010 STI

79 33.76%
  • 2008 335İ

155 66.24%
Sayfa 2/14 İlkİlk 123412 ... SonSon
258 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bmw 335i Vs 2010 STI

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum doğrudur imprezada en üst nokta STI diğerinde M3, ancak 335i ile STI da desturla bi araya gelecek kadar farklı değil. Birçok dergi ve otomotiv programı 135i ile evox vde STI ı beraber test etmiştir. Tamam 335i şeklen ve konfor olarak kıyaslanmaz, anack bir talihi yoldada 335i ile STI yı bir arada göremessin
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Jem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335i onkrktr
    http://i37.tinypic.com/ruy141.png

Alıntı Jem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seviyosunuz bu hayatı

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335i alır keyfime bakardım,ister gazla ister gez rahatça.. Sti da polisler rahat bırakmaz gıbı..

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    STI çok özel bi araçtır son versiyon olarak..
    olaya salt performans gözüyle bakmaktan ziyade genel olarak bakmak daha uygundur ki ;
    bildiğiniz gibi 335i teknik olarak diğer e90-92 lerden ayrılmıyor diğer e90-92 lerden fark olarak güçlü bir motor adapte edilmiş versiyondur
    bu yol tutuşun frenlerin direksiyon sisteminin kötü olduğu anlamına gelmiyor elbet zaten std olarak bu konularda övünülen bir araç
    özel olan versiyon M3 tür ,serisi ile teknik olarak apayrı biçimde ayrılır yürüyen aksamı sistemleri bla bla herşeyi tamamen bambaşkadır normal bir e90-92-93 ile ayrı dünyalarda dururlar..
    STI ise 335 i den daha özel bir araçtır amacı spor ruhu taşımak herhangi bir kombinasyon amacı( daha konforlu ...vb) güdülmemektedir frenleri yol tutuşu awd sistemi olarak özeldir
    çok nettirki sürüş karakteri olarak 335i den daha iyidir..
    yalnız impreza genel olarak daha iyi anlamı çıkartılmaması gerekli
    nihayetinde 335i "0" km fiyatı 100.000€ civarında idi en son 335i performans amacından ziyade bunun yanında konforun en iyisini donanımın rahatlığın güvenliğin ve marka imajınında görüntününde olduğu çok güzel bi kombinasyondur
    bu istekler doğrultusunda seçim yapılabilir..
    aslen "0" km olarak seçim yapılabilcek araçlarda değil aralarında tam 2 kat fiyat farkı mevcut fakat 335i ler TRde 2.elde çok uygun fiyatlarda iken mantıklı hale gelmesi çok normal
    335i genel olarak daha mantıklı duran taraf
    ama bence son kasa inci beyazı STI da gerçekten harika kendi görüşüme göre seçim sizi
    hayırlısı olsun..

yamansen
    Misafir
    335 dct veya manuel sanzuman alırsan cok iyi yanlız eskilerde bi sure sonra yukledıkten sonra sanzumanda sıkıntı yaşayabilirsin subarunun keyfi bambaşka yanlız kucuk bi problem var sti da yavaş gitmek imkansız

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlışlıkla 3.35 e oy verdim amaç performans ise yemişim 3.35i. Istediği kadar güçlü olsun,STi a yapılacaklar ile kolayca M3ün üstünden atlar.Ayrıca 3.35 STi kadar özel bir araç değil,artık ülkemizde gayet sıradan,herkesin altında olan bir araç bana göre,ve en nefret ettiğim şey arabamın trafikte giderken aynısından binlerce görmek.
    Subaru'ya ezik demiş bir arkadaş ama bence durum hiç de böyle değil.BMW tamam çok güzel ancak bence değerinden fazla abartılmış bir marka fanatikliği haline geldi Türkiye'de..

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi kardeşim STI dediğin araba Subaru impreza'nın en üst segmentte bulunan arabası değil mi? Evet. 3.35i ise 3 serisinde en üstün bir alt segmentinde bulunan bir araba ve STI'dan daha performanslı ve şekil bir araba. Neden aynı segmentlerde değil dediğimi anlayacaksın. En üst segmentlere baktığımızda M3 var. M3 ile STI karşılaştırılırsa STI çok ezik kalacak onuda geçtim 3.35 in yanında bile ezik kalan bir araba. O yüzden karşılaştırmamak lazım. BMW yeni aldığı kararla tüm modellerde bi-turbo kullanacak ileriki senelerde o zaman. 3.20i bi-turbo ile STI karşılaştırılabilir. Ama şu anda hayır.
    Şimdi burda arabalarımı saymak istemiyorum ama kabaca tabirle mercedes bmw mitsubishi subaru honda vs arabalarım var ama subaru hiç EZİK durmuyor yanlarında.Tamam kimse 335"e laf demiyor ama sen fazla fanatiklik yapıyorsun.Sti ve 335 çok farklı kavramların arabaları
    +
    Bu EZİK lafı dışardan baktığın da kullanan kişiyi iyi lanse etmiyor 3. şahıslara karşı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw nin sıfırı 100 hatta saglam doldurdugun zaman 110 bin euro ları bulabilirken sti 120 bin tl civarı sanırım. İkisi birbirinden alakasız araçlar...

yamansen
    Misafir
    bide arkadaşlar unutmayalım kı 3 serisi coupe artık taksi gibi oldu her tarafta var hiç bi ayrıcalıgı yok arabanın

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yamansen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide arkadaşlar unutmayalım kı 3 serisi coupe artık taksi gibi oldu her tarafta var hiç bi ayrıcalıgı yok arabanın
    Tam olarak bahsettiğim buydu..Ne yapayım öyle aracı Bi M3 olur M3 GTS olur amenna :P

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    STI çok özel bi araçtır son versiyon olarak..
    olaya salt performans gözüyle bakmaktan ziyade genel olarak bakmak daha uygundur ki ;
    bildiğiniz gibi 335i teknik olarak diğer e90-92 lerden ayrılmıyor diğer e90-92 lerden fark olarak güçlü bir motor adapte edilmiş versiyondur
    bu yol tutuşun frenlerin direksiyon sisteminin kötü olduğu anlamına gelmiyor elbet zaten std olarak bu konularda övünülen bir araç
    özel olan versiyon M3 tür ,serisi ile teknik olarak apayrı biçimde ayrılır yürüyen aksamı sistemleri bla bla herşeyi tamamen bambaşkadır normal bir e90-92-93 ile ayrı dünyalarda dururlar..
    STI ise 335 i den daha özel bir araçtır amacı spor ruhu taşımak herhangi bir kombinasyon amacı( daha konforlu ...vb) güdülmemektedir frenleri yol tutuşu awd sistemi olarak özeldir
    çok nettirki sürüş karakteri olarak 335i den daha iyidir..
    yalnız impreza genel olarak daha iyi anlamı çıkartılmaması gerekli
    nihayetinde 335i "0" km fiyatı 100.000€ civarında idi en son 335i performans amacından ziyade bunun yanında konforun en iyisini donanımın rahatlığın güvenliğin ve marka imajınında görüntününde olduğu çok güzel bi kombinasyondur
    bu istekler doğrultusunda seçim yapılabilir..
    aslen "0" km olarak seçim yapılabilcek araçlarda değil aralarında tam 2 kat fiyat farkı mevcut fakat 335i ler TRde 2.elde çok uygun fiyatlarda iken mantıklı hale gelmesi çok normal
    335i genel olarak daha mantıklı duran taraf
    ama bence son kasa inci beyazı STI da gerçekten harika kendi görüşüme göre seçim sizi
    hayırlısı olsun..
    3.35 ile M3 aynı fren sistemini kullanmaktadır. Bir çok yapısıda benzerdir. Her zaman bu böyle olmuştur. E46 lardada 3.30Ci ile M3 aynı yapıya sahip bir çok benzer özellikler sergiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi burda arabalarımı saymak istemiyorum ama kabaca tabirle mercedes bmw mitsubishi subaru honda vs arabalarım var ama subaru hiç EZİK durmuyor yanlarında.Tamam kimse 335"e laf demiyor ama sen fazla fanatiklik yapıyorsun.Sti ve 335 çok farklı kavramların arabaları
    +
    Bu EZİK lafı dışardan baktığın da kullanan kişiyi iyi lanse etmiyor 3. şahıslara karşı
    Kardeşim ezik derken iki arac arasındaki kıyaslamaya bahsettim kullanıcılardan bahsetmedim böyle anlaşıldıysa affola.

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +
    Benimde demek istediğim buydu bmw n yanında subarunun sönük veya ezik kalması gibi bir durum söz konusu olamaz bu tamamen bmw taraftarlarının abartmasıdır bence

Ben fanatik değilim bmw mini peugot mercedes vw vs bir çok marka model aracım oldu fanatiklik çağını geçtim yani şimdi biniciyim her marka model hoşuma gittiği sürece sahip olup binmek isterim

Bu karşılaştırmada ama öncelik 3.35i hakkıdır

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ezik derken iki arac arasındaki kıyaslamaya bahsettim kullanıcılardan bahsetmedim böyle anlaşıldıysa affola.
    Estağfurullah ne özrü ama herkesin gücü 335 yada M3 almaya yetmiyor

Ne oluyor bu sefer EZİK arabalara binmek zorunda kalıyorlar....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estağfurullah ne özrü ama herkesin gücü 335 yada M3 almaya yetmiyor

Ne oluyor bu sefer EZİK arabalara binmek zorunda kalıyorlar....
    Konuyu açan arkadaş ikisini alabilecek güçte olduğunu belirttiği için ona göre mesaj yazdım ben. Tamam STI hafife alınacak araba değil ama 3.35 in yanında hafife alınabiliyor. Ben STI kötüdür demiyorum sadece yanlış arabayla kıyaslandığı için sönük kalmış diyorum. EVO X mi STI mı yazsaydı kesinlikle STI derdim. Ama 3.35 koyunca direk belli etti seçim kendini.

Yoksa bende 3.35 e binemiyorum E46 3.30CI kullanıyorum kaldıki 3.35 değişirmisin deseler değişmem yeni e92 ve e93 kasaları beğenmiyorum çünkü. Neyin yanında beğenmiyorum e46 yanında Ama sti ın kasasının yanında kral gibi duruyor:P

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yamansen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız bu konuda e36 artık şahinden sonra geçilen araç oldu. 46lar bile eskidi
    ama günlük kullanıp h.sonuda gazlıcam demiş arkadaş bu yüzden konfora meraklı ise Bmw çok çok mantıklı sti bence çok sert bi araç ne kadar keyfi başka olsada
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.35 ile M3 aynı fren sistemini kullanmaktadır. Bir çok yapısıda benzerdir. Her zaman bu böyle olmuştur. E46 lardada 3.30Ci ile M3 aynı yapıya sahip bir çok benzer özellikler sergiler.
    335i ile M3 frenleri aynı olurmu hiç..
    e46 daki durumu bilmemde e90 da alakaları falan yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız bu konuda e36 artık şahinden sonra geçilen araç oldu. 46lar bile eskidi
    ama günlük kullanıp h.sonuda gazlıcam demiş arkadaş bu yüzden konfora meraklı ise Bmw çok çok mantıklı sti bence çok sert bi araç ne kadar keyfi başka olsada
    Piyasaya bakında E92 ve E93 ler E46 lardan daha çok bence. Tabii E46 satusunde 4 kapıda var 3 kapıda yeni kasalara bakınca E90 E91 E92 E93 bence E46 nın değerini çok ama çok daha fazla artırdı. E46 sert bir bakışa sahip karizma bir kasaydı E9x serisi ııh yumuşak hatlara yatkın bir seri oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335i ile M3 frenleri aynı olurmu hiç..
    e46 daki durumu bilmemde e90 da alakaları falan yok..
    Diskler aynı diskler balatalar aynı balatalar parça sorgulamada görebilirsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)