su arabaya verenlerden bı tane denk gelmedı kı....
su arabaya verenlerden bı tane denk gelmedı kı....
335i alırım ikisinden seçim yapıcak olsam, konforda var hızda var gösterişte var (her ne kadar işim olmıcakta olsa)
arkadaşlar iki araç kıyaslanamaz. Amacın bi kere bambaşka olması şart.
Eğer amaç gerçekten pist vs koşmak ise tamamen düşünmeden STI seçilmeli. BMW sürüş agresifliği olan araç üretemez. STI ın son hızı 260 lar gelio, 335i nin ise 300 görüo nerdese. Vites oranları ona göre ayarlanmış. 335i de vites değişimlerini algılıyamıosunuz bile (amaç zaten bu, adam konforlu geçiş olsun die genelini otomatik üretio artık). 335i güzel şehir içi dolanılabilecek, otobanda son sürat denemeleri yapılabilecek, bi yere yanaştığınızda orta ölçekli bir statü yaratan araç.
STI ise adrenalin yaşatmak için olan manuel bir araç. 4 den çeker içe oldukça ses alan, bunlada sürücüsüne haz veren bir makina.
Yani bence araç alacak bir kimse asla bu 2 aacı bir araya koyamaz. Koyuyorsa daha amacını belli etmemiş demektir.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Çok kararsız kaldım ama herhalde BMW olurdu![]()
Bende başka bir alternatif sunayım o zaman c6 z06 al mutlu ol üstünede supercharger filan yaparsın tamam iyi gider hem şekil araç![]()
Corvette C6 düşün gerçekten oda çok cici bi araç ufak dokunuşlarda yaparsın motora bence girme sonra pili bitiyor senin için sıkıntı olur dış görselliği olsun zaten c6 performansıda güzrl bence düşün bende bu aralar aldırabilirim aileye..
kaç senedir otomobillere ilgi duyuyorsun yada Bmw hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorumda.
ya sen hiç e30 kullanmadın yada ben fazla abartıyorum. Mekanik sıralı6 silindire sahip arkadan itişli bi araç ne kadar sakin olablir
Ayrıca 400küsürlük Subaru koyup varmı bunu geçicek bi Bmw diyorsun ama kaliperleri görünce insan sırıtmadan edemiyor
Ayrıca arkdaşlar konu Subaru ve Bmw üzerine tartışmaya katılıp fikir yürütmek istiyorsanız düşünüp bişeyler yazın![]()
Arkadaş Bmw için agresif araç üretemez diyor ona cevaben dedim ki e30 evet pist otomobili ///M modelinin doğuşu hakkında bilgin varsa ne demek istediğimi anladın.
yok bilmiyorsan biraz bahsedeyim
Grup A da Bmw firması yarışmak için 5000 Adetlik seri üretim şartına karşılık İlk M olan e30 m3 üretildi... İşin sonrasıda çorap söküğü gibi geldi /// M her zaman Değerini korudu..
S14 motor koduna sahip 2.3litreden 192Hp üreten ve dakikada 7000 devir çevirebilen muhteşem bi otomobildi bu değerler hala saygı gerektirir ki 80's lerden bahsediyorum...
herhalde alman üreticiler arasında sportifliği herzaman ön planda tutan bmw ye agresif yada sportif otomobil üretmiyor demek bayağı büyük bir cahillik olur...
eminim ben ve bmw hakkında yaptığın yorumlara forumun yarısı bi tarafınla gülmüştür. e30muş. Arkadaşım yaşını göremiorum kusura bakma çokta yorum yapamıorumda, sen hayatında kaç bmw ye bindin? ben 1983 yılından beri hiç arasız bu yılda dahil hep bmw ye bindim
senin bahsettiğin e30 döneminde değiliz. Ben geçmişi göz önüne alarak yorum yapmadım orada. şuana bakacaksın; adamlar artık araçta baskı balata vurması olmasın die twinplate çalışıo. vites rasını bile hissedemiosun e92m3 lerde. Bu rutin ve rijit hızlanma için yapılıyor. Konfor ön planda. STI da ise adam vites değişimini hissetmek istiyor, illa manuel vites istiyor (evo otomatik olduda noldu bi düşün, kimse memnun kalmadı manuele hızlı dönüş yaptı alanlarda). Yani e92m3 bir spor otomobil. Agresif bir ralli yada pist aracı değil. Tamamen şehir-konfor-otobn üçlüsünde hazırlanmış
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ingilizcem kıt mühendis amcalar ;
he guys at McLaren say they could get 1000 hp at 9500 or 10000 rpm from the engine.
demiş sanırım iyi bişey ama
bu kelimeyi e31 yani taaa 1986 yılında üretilen bi araç 8 Serisi için söylenmiş ki 80li yıllarda 550 Hp güçlere sahip bi Bmw vardı.. ama o tarihlerde Subarunun tornavida civatası toplanıyordu ;
Marka fanatikliği yaptığımın farkındayım ama bi araca genel bakıpta değerlendiriyorsak heleki bu araçlar Alman ve Japon ise kimse kimseyi kandırmasın
Dünyada Almanlar kadar kaliteli kimse araç üretemez. İnşallah nokta![]()
Bu arada yanlış olmasın e31 serisi 1989 yılının son çyreğinde piyasaya sürüldü, hatta ve hatta çokta 89 yılı üretimini göremessiniz geneli 90 modeldir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)