chevrolet captiva da olabilir.Ancak araç kesinlikle sıfır alınacak ve otomatik vites olması tercih sebebi.mevcutta kullanılan araç '03 CRV ve bayan kullanacak.kriterler bunlar arkadaşlar.RAV4 le ilgili de yorum alabilirim.teşekkürler.
Printable View
chevrolet captiva da olabilir.Ancak araç kesinlikle sıfır alınacak ve otomatik vites olması tercih sebebi.mevcutta kullanılan araç '03 CRV ve bayan kullanacak.kriterler bunlar arkadaşlar.RAV4 le ilgili de yorum alabilirim.teşekkürler.
dizel 4x4 kaşkai alınabilir mi? hem ekonomik, hem çok büyük değil bayan için, hem japon.
Yeni çıkan sorento ve sportage olabilir...
Yeni Kasa Freelander
Nissan X-rail
BMW X3
bunlar olabilir...
Nissan kaşkai nin bayan kullanıcısı çok isterseniz o aracı inceleyin yakından
sorentoda sadece görüntü var cüsseli turşu o ya :)
Bmw X1 in tasarımı güzel.
Bizde 2008 Rav4 Extra var donanımı oldukça iyi,konforuda şehiriçinde güzel fakat çok bozuk yollarda biraz tıkırtılar filan sinir ediyor insanı,Arazi ve Kar kabiliyeti doğru lastik seçimiyle iyi hatta bence CRV'den iyi..Bakımdan bakıma uğrar servise,aşırı sessiz değildir motoru ama hoş bir tonu vardır..Müzik sistemi yeterlidir v.s yalnız haliyle 2.0 VVT-I Benzinli olmasından dolayı biraz yakar..Eğer bayan kullanacaksa kesinlikle tavsiye ederim ama,yüksekliği,aracın boyutları,performansı v.s bayanlar için bence çok ideal Makyajlılarda ekstradan birkaç özellik daha var hem..Sıfır km. alırkende iyi pazarlık yaparsanız güzel fiyatlara bırakırlar..+2.0DCI X-Trail'i de tavsiye ederim onuda düşünmüştük fakat biraz hantal ve daha off-road tarzı bir duruşu olduğu için+2.eli düşünülerek vazgeçilmişti..:icon_tup:
bence de nissan qashqai ya da vw tiguan olabilir
Guzel temiz bir x3 alirdim...
Hem bayan kullanacaksa o kadar buyuk bi arabaya gerek yok
nissan qashqai ye o kadar para verilmez ya üstelik 4 çeker değil,4 çeker olanda 2.0dci 80 küsürlerde bence gereksiz 45-50bine denk gelen bir donanımla uygun olabilir.
Konuyu okumadım ilk mesajdan sonra ama hiçbirini almam Santa Fe alırım. Öyle de oldu:)
Sıfır olmaz o fiyatlara ama 2. el 2009 model civarı temiz alınabilir.
Edit: Şöyle bi baktım 80 bin civarına değilde 65-75 arası düşük kmli bulunabiliyor. Sıfırı 110bin lira olması lazım(Makyajlandı yakın zamanda o yüzden fiyatı biraz arttı)
http://www.autonet.hr/userdocsimages...01280x1024.jpg
Araç sıfır olacak arkadaşlar.teşekkürler
İlk önce buraya konu açmanın kafanın daha çok karışmasına sebep oldugunu fark etmişsindir sanırım . :D
Benim tercihim dodge nitrodan yana olurdu . Gerçi seçenekler arasında sunmamışsın ama gayet iyiymiş piyasası şimdi dikkatimi çekti =)
subaru forester ın dizel motoru nie listede yok ??
şuanda Suv sınıfında rakiplerinden çok daha iyi durumda, özellikle fiyat/motor oranında..
Kesinlikle benzinli önermem fiyat aralığı yüksek olsa da.
Hem tork bakımından eksik kalacak, hem de yakıt tüketimi astronomik değerlerde gezecektir.
Subaru Forester Dizel güzel tercih.
Gerçi alttaki kasadan sonra git gide çirkinleşmeye başladı ne yazık ki.
http://www.kaliteliresimler.com/data...Forester_3.jpg