valla pek anlamam jip ten ama hyundai santa fe yapılı duruyor güzel görüntüsü var
Printable View
valla pek anlamam jip ten ama hyundai santa fe yapılı duruyor güzel görüntüsü var
ben hanıma aralık ayında crv aldım. çok ufak makyajlandı 2010 lar. tiguanından foresterından q5 inden bakmadığımız kalmadı. foresterınki kadar aptal bir otomatik şanz. görmedim. arabadan soğutur. tiguan fun and func. 1,4 tsi gerçekten çok atak ama sadece man. seçeneğivar mmaalesef ve içi , özellikle arkası küçük kalıyor. crv çok rafine bir araba. geride kaldığı bir konu yok. bir çoğunda da ileri bir araç. kesinlikle tavsiye ederim.
tiguan var amcamda güzel araba, kaliteli ve rahat iç mekan, motoru güzel zaten bildiginiz gibi fakat ufak kalabilir deathofacar'ın dedigi gibi, fiyatının sizin aralıklarınızda oldugunu düsündügüm icin yazayim dedim. Tam olarak fiyatini bilmiyorum.
kia sorento
Maddi olarak biraz daha çıkabilirsen Freelander td4..
Ama bu seçenekler içinden honda crv alırdım..
bnm tavsıyem crv olur.otomatık vıteste en iiisi honda cok memnn kalırsın.
ikinci ele girme durumunda bu paraya range alınabilir...
bu seçenekler arasında sorento
bunlar haricinde yine sıfır olarak düşünürsek kesinlikle nitro...
sorento alırdım sanırım :)
opel antara al derim. piyasada az var. farkın olur :)
subaru forester dizel yada benzinli
nissan xtrail dizel
suzuki dizel yada benzinli
ben olsam 3 ünden birini alırdım ama özellikle suzuki aklımı çok çelerdi diğerleri gibi kamyon-kamyonet tarzı bişey suzukinin öyle değil değil daha güzel bir görüntüsü var
hayvani tarzda suv pek sevmiyorum onlara amerikalılar binsin mümkünse :)
teşekkürler arkadaşlar
2003 2004 dizel range rover 2005 2006 bile bulunabilir..iyi baktırman lazım..belirli yerlerden almaya bak
nıssan øashgaı 1.5 60 bın cıvarı ama 1.5 ın otomatık sanzımanı yok
ıx 35;) hyndaı
Hafta içi aracı teslim alıyoruz bakalım
ben x5 alırdım 3.0dizel gayet güzel ve sağlam bir araç