japan bakalım tamam jun bakalım amuse a bak içinde titanyum koluna kadar dolu o makineler

supra 400 500nmde motor kırmaz kırıyorsa sorun vardır bunu açık ve net yazarım ha ne kırar biliyomusun oda kasnak tensionerini kırar bi motor parçası kırmaz
2jzye sadece yay egzantrik yapsan eğer alt taraf iyiyse 8500 dönersin komple topla 9500 10000 10500 dönersin 86x86mm motor dönmemen için bi neden yok
japonlar rb sever ama bana göster 2jz kadar toplanıp yarıştırılan kaç tane rb var

ucuz pahalı vs o seçimdendir ama 2jz iyidir rbde ne teknoloji var? kapak biraz daha iyi stock olarak düşünürsek internal her halükarda 2jznin daha üstün,
rbdede stock 9000 dönen zor görürsün ha görürsün 2 kez çevirirsin 3.de kırabilirsin şans bu supradada aynı, o motoru stock olarak 120 130bin milde 650 700whp civarı kırmak için 10 dönen adamlar biliyorum ha kırdıklarıda kapak değildi segmandı
ben usa japon falan pek bilmem güçlü motor iyi motor nerdeyse belli eder kendini avustralyada 2100hp civarı veren 2jz var ama motor dynosu çokta umrumda değil

ama 90psi methanolle stock krank rb26 gösterirsen memnun olurum