User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 1998 Opel Corsa GSı & 1998 Opel Tigra

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bir opelci olarak ; iki araçda çok güzel bence. Burada aldıktan sonra ne yapacağın da önemli.Motor sanırım iki araçta da aynı.Bu sebeple motor modifikasyonu konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.Dış görünüş itibari ile , burası biraz karışk bir mesele. Corsa GSi için birçok dış parça mevcut.Tigra için de var ancak Corsanınki çok daha fazladır. Tigranın aerodinamik yapısı gidişata pozitif yönde etki edermiş gibi duruyor.Daha spor görünümlü.İkisi de çok güzel araçlar bence. Fakat,hothatch her zaman daha güzel Resimlere baktıkça şimdi görebiliyorum farkı..
    Satış konusunda Corsa ile daha rahat edersin ilerde.

Fakat sonuç olarak Corsa GSi modifiyeye çok daha yatkın.Ve çok harika görünümler elde edebiliyor,çok sevdiğim birkaç GSi:

Bence düşünmeden GSi al.

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/opel_servi...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sorunsuz_m...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1997_opel_...XQQdisplayitem

ben olsam astra gsi diorum kardeşim madem hafta sonu aracı alcan bıraz tadını al derım hemen hemen aynı fıyatlar.. bunlar bı kac ornek tabı hangileri temız bılmıorum..

samsunumuzdan bır kac ornek..

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görkem, sarı güzelmiş jant+renk uyumu süper olmuş bence

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuçta zevk meselesi ama bende olsam corsa alırdım.bu arada tek başına mantzel emme manifolduyla bile arabanın performansı bambaşka oluyor.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar aylarca emek verilmiş, özenle toplanmış bir aracın, çamurluğu kaputu ve tamponu bu kadar EĞRETİ yapılır mı ya ? ayıp denen birşey var, usta hiçmi dönüp bakmadı bir daha bu arabaya yaptıktan sonra. onca emek para var. sinirlendim bak...
    Loading...

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/opel_servi...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sorunsuz_m...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1997_opel_...XQQdisplayitem

ben olsam astra gsi diorum kardeşim madem hafta sonu aracı alcan bıraz tadını al derım hemen hemen aynı fıyatlar.. bunlar bı kac ornek tabı hangileri temız bılmıorum..

bu araba caddelere hiç çıkmıyomu yaw?bir kere göremedim

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanılmıyosam izmirdeydi bi ara.bunun çok benzeri vardı 07 plakalı kmsi 80-90binlerdeydi çok temiz deniliyodu hatta bi aralar satılıktı hala satılıksa oda düşünülebilir

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varsa Linki değerlendirmek isterim..ama genel olarak 98 sunrooflu bakıyorum daha çok..Uzun süre binmeyi düşündüğüm için sunroof ve klımalı olanlara daha sıcak bakıyorm

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor aynı ama tigra kaç kilo corsa kaç kilo? Arada ne kadar fark var acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Swift Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araba caddelere hiç çıkmıyomu yaw?bir kere göremedim

artık bende gormuorum osman abi sattıkdan snra kaza yabtı osman abi geri aldı bıda topladı o tamponlar fılanda anca bukadar duzeldı yanılmıosam.. sonra yıne sattı gerı aldı fılan baya şeyler oldu ama suan nerde bılınmıor.. osman abideyken cıkıodu caddeye.. yani ben bir kaç kere denk gelmıştım yanımdan uzayıp gıdmıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    94 model corsa bulursan onu al. 98 den daha sağlam olabilir. hem de daha ucuzdur.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    94 model corsa bulursan onu al. 98 den daha sağlam olabilir. hem de daha ucuzdur.
    c16xe neden x16xe den daha sağlam?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    c16xe neden x16xe den daha sağlam?
    1.6 sfi motorlu olanlar sanırım kastettikleri çetinin

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 sfi motorlu olanlar sanırım kastettikleri çetinin
    1.6 sfi motorlu corsa yok..Astra GSI da o c20xe..
    Bu 94lerde dohc c16xe kodlu motor mevcut 98lerde ise x16xe..sorunsuzluk bakımından x16xe daha sorunsuz denıyor ama sahıbı olmadan bilemicem açıkçası

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 sfi motorlu corsa yok..Astra GSI da o c20xe..
    Bu 94lerde dohc c16xe kodlu motor mevcut 98lerde ise x16xe..sorunsuzluk bakımından x16xe daha sorunsuz denıyor ama sahıbı olmadan bilemicem açıkçası
    c16xe ler de sfi diye geçiyor şeklinde biliyorum 109hp olanlar var 93-94 lerde.

http://www.sun-diagnostics.com/produ...el_V9/OPEL.htm şu sayfa içinde c16xe diye arat, 93-94 Corsa B C16XE lerin SFI olduğunu görürsün

herneyse konu hiç olmasın .

GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her 2 araçta gerçekten çok güzel corsa ve tigrayla heralde bizden daha haşır neşiri yoktur c16xe yani doch dedimiz kilimasız power direksiyosuz farklı boyd kitli olan 109 hp corsa gsı dir gerçekten çok neşeli bi araç ufak defek kurcalamalarla çok ciddi yürüyor yanlız temizi biraz nadirdir elbet döşemesi sağı solu en düzgünün bile ellenmesi şart oluyor.x16xe dedimiz gsı ise ecotec motora sahip klima sanruf power direksiyonlu body kitsiz olanıdır temizini bulman çok daha kolaydır aynı şekilde kapak açmadan çok güzel değerler veren bi motor bende çok güzel bi seçim olur hiç deyilse piyasada herkezin altın yok temizinin orjinali bile çok güzel duruyor parça konusuna gelince parça sıkıntısı yok çıkması 0 herşeyi var tigra ile herşeyi aynı şasesine kadar tabi x16xe olanı c16xe ninde çoğu parçası aynı yağ yakma konusuna gelince motoru az biraz yağ yakar rahatsız edecek şekilde dil tabi oda motorun karakteri gibi bişey

Bu arada corsada sfı diye bi motor seceneği yoktur doch diye gecer sfı sadece bizim miletin taktığı yada astradan özenip corsaya uydurduğu bi açılımdır

Tigraya gelince parçası bulunmuyor denmiş corsa ile herşeyi aynı olan aracın parçası nasıl bulunmaz anlamış dilim sadece arka camı sıkıntılı yurt dışından geliyor biraz pahalı ama 2. elide bu sene içinde baya ele düşmeye başladı 2003 senesinden beri 2 farklı tigra kulanıcısıyız evt adı çıkmış bi araç iyikide çıkmış bu paralara alıp biniyoruz sadece insanların boş kuruntusu takma kafana Şekil olarak çağının çok ilersinde bi araç eşsiz bi tasarımı var arkası dar 4 kişi binersin ama nekadar rahat edersiniz bilemem ama normal uzun boylu olmayan çok rahat biner arkasına.Motoru herşeyi aynı zaten belirtmiştim aynı uygulamalarla çok güzel gidiyor aerodinamisi gerçekten çok güzel bu yüzden yüksek hızlarda her zaman corsadan bir adım öndedir piyasası 2 sininde durgun ama corsa birazdaha rahat gider tigraya göre tigranın temizinide bulman corsadan çok daha kolay 2 aracın sürüş zevki banbaşka corsadakini tigradan tigradakini corsadan alamasın yani anlıcağın hangisinin temizini bulursan onu al sıkıntısız araçlar.Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.

GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanılmıyosam izmirdeydi bi ara.bunun çok benzeri vardı 07 plakalı kmsi 80-90binlerdeydi çok temiz deniliyodu hatta bi aralar satılıktı hala satılıksa oda düşünülebilir
    Bu araç izmirdeydi çok yakın bi arakadaşımzın bi aracıydı eskiden temizdi.Üstündeki body kit çok değerli orj irmscher di tabi baya bi araklamışlar aynalar arka tanpon gibi ss gsı birebir son susturucusu vardı oda gitmiş heders vardı genel olarak düzgündü ama başına talihsiz olaylar geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97 Model Corsa GSiım vardı.çok yakın bir arkadaşımdan almıştım.Sonra da yakın bir arkadaşıma sattım...Genel anlamda güzel bir araba ufak oynamalarla güzel şeyler olabiliyor.Fakat aşırı birşey beklememk lazom..Onun dışında çok tatlı filtre sesi verir..1 sene kadar bindim..Yağ değişim v.b bakım haricinde hiç masraf etmedim..168.000 KMdeydi..çok da sıkıştırırdım..yakıt olarak sakin kullanımda oldukça az yakıyor...direksiyon tepkisi biraz zayıf onun dışında yol tutuşta ciddi bir sorun yoktur..çoğu GSi da yağ yakma sorunu vardır...benimkinde de vardı..parçası çok ucuz heryerde bulunabilir..94 doch motora da bindim arkadaşımda vardı daha zevkli bir araba çeşitli yerlerden sorun çıkartıyor (bilmiyorum belki de arkadaşımınki öyleydi) yine 97-98 al derim..ayrıca satımının hiç de kolay olduğunu düşünmüyorum bence tigrayla hemen hemen aynı fakat insanlarda tigraya karşı bir önyargı var..Ayrıca bir GSia en fazla 8.000 TL verilir diye düşünüyorum..nettekilerle pazarlığa oturduğun zaman ciddi indirimler yapıyorlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)