bu ücünün testi yapıldı pilot rs dedi
bu ücünün testi yapıldı pilot rs dedi
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
RS'leri severim ama bence bu son RS olur.Yabancı sitelerde okuduğum ve izlediğim yorumların hepsinde
kağıt üzerindeki kadar iyi bir araç olmadığı söyleniyor.Ayrıca bu aracın rakibi,motoruna ve beygir gücüne bakınca
bir impreza veya evo X olmamalı izlediğim sağlam testlerden birinde Renault Megane sport r26r'den hem tur zamanı olarak
hem de her türlü sürüş parametresinde zayıf kalıyordu.Megane ile başedemeyince zaten Evo'yu hiç konuşmaya bile gerek yok.
Kısacası o motora ve fiyata rağmen Ford bu sefer bu işi başaramamış....
focus rs dıorum kesınlıkle ıstanbulda yeşilini gordum o nasıl bı renk ya araba resmen rallyden fırlamıs rengı durusu superdı.evo ve subaruda eskı cızgılerınden cok saptılar bana gore evo 9 a asıktım ama 10u sevemıorum tabı ben bıraz daha eskılerı seven bı ınsanım yenı teknolojıdekı arabalar o eskı nostaljıyı yansıtmıo uzay arabaları gıbı araba yapıolar herzaman eskılerden yanayım![]()
Stı stı stı stı![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
evo 10 un motoru herşeyi muhteşem.
param olsa 2. dk düşünmem.
2.5 sti motoru hakkında hep kötü şeyler söylüyorlar.
Built to fall....
RS için http://www.autoclub.com.tr/otomagazi...C_Edition.aspx şu şekilde paketler sunulmuş yurt dışında, henüz Türkiye'de var mı bilmiyorum fakat yollarda böyle şeyler görürsek güzel olur
edit : 50 tane üretilecekmiş.
sti tavsiye etmiyorum paranla rezil oluyosun evo X yada evo ıx kesınlıkle....
2.5 sit motoruyla ilgili sıkıntı nedir bilmiyorum ama, bildiğim tek şey engine of the year dan 2.5 lik motorlar arasında en iyi motor ödülünü aldığı...
en ii motor oldugu ıcın 2000km de motorda bişeyler kırılıyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)