User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 335i mi tts mi ?

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OnurS'in imzasındaki gibi olacaksa TTS..
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335 çift pervane

iceman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TTs fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum aralarında fiyat olarak baya fark var.

brqcors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tts

Selim Kaynar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama baktığınız zaman 335'in önü çok daha açık alınabilecek güç bakımından.
    yabancı forumlarda çok fazla verim alınamadığından bahsediliyor.
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana öyle bir bilgi gelmedi ama bilmiyorum belki siz haklınsızdır daha bugun borusandaydım yeni gelicek 5 kasalara çift turbo motor koyucaklarını söylediler ancak artık atmosferik 520.320 gibi kötü motorlar gelmicekmş 525 325 gibi tek turbo araçlar geliceğini söylediler belki siz o tek turboyu onlarla karıştırıyorsunuz. twin turbo motorun üretimine devaim edilicek diye biliyorum ben yanılmıyorsam..
    Alıntı serkankos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sanırım gecende dergide okumustum 3.35lerin tek turboya gecicegi aynı zamanda gücününde aynı kalıcagı yazıyordu ben derginin yalancısıyım ama benim tercihim yinede 3.35 olurdu bmw ayrıcalıktır
    http://www.autoweek.com/article/2010...NEWS/100119923

In other changes to the facelifted 3-series coupe and convertible lineup, BMW upgraded the 335i. It receives a new N55 engine running a single, twin-scroll turbocharger in place of the twin-turbocharger setup of its predecessor, albeit without the performance software package. Power and torque remain the same as on the existing 335i, at 300 hp and 300 lb-ft respectively, with the cutout pegged at 7,000 rpm. Official performance figures put the 335i coupe and cabriolet's 0-to-60-mph time at 5.3 seconds in standard six-speed manual guise or 5.5 seconds with BMW's optional ZF-engineered six-speed automatic. Top speed is limited to 130 mph.

http://www.autoblog.com/2010/01/18/p...go-snap-happy/

The big news, though, is the new N55 engine, a direct-injection, twin-scroll single-turbocharged inline-six that replaces the twin-turbo engine in the 335i with identical (but, crucially, more accessible) output figures. Check out the coupe, convertible and new engine in our high-res image gallery below.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selim Kaynar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım yanlışınız var. Benim araştırdığım kadarıyla çok güzel güçler alınıyor N54 motorlarından. Ben de birkaç küçük modifikasyonla çok güzel fark yakaladım. Daha da önü çok açık...

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twinturbo bi Bme den verim alamamak mı
    Çok garip Cümleler bunlar hıhohohohhhoo
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.35i yanında tts nin lafı bile olmaz benim gözümde

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335 iidir yaa gideri cok saglam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335 tabiki
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım yanlışınız var. Benim araştırdığım kadarıyla çok güzel güçler alınıyor N54 motorlarından. Ben de birkaç küçük modifikasyonla çok güzel fark yakaladım. Daha da önü çok açık...

Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    twinturbo bi Bme den verim alamamak mı
    Çok garip Cümleler bunlar hıhohohohhhoo
    Verimden kasıt hp/lt oranı anladığım kadarıyla.3 lt twin turbo bir aracın 300 hp lerde olması.Twin turbonun amacı salt performas değil daha rafine , kaliteli bir hp-rpm bandı elde etmek sanırım bu n54 te.Eğer salt performans için yapılmış olsaydı 306 hpnin çok çok üstünde güçler almak bmw için iç bile değil.Dizelinde bile twin turbo 100 hp/lt nin üzerinde 123d de atmosferikte 110 un üstünde 2002 deki m3 csl de. Yani biraz daha esnek bir araç için kullanılmış Twin-turbo n54 de.Eğer honda 3 lt twin t motor üretseydi kaç hp olmasını beklerdiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verimli değil dedin ama, std halini kıyaslarsan biraz haklı olabilirsin bu gücü Alpina B3 te çıkarıyorlar 2000cc dizel araçtan.. Armageddon nickli arkadaş kibar bi mod ile güzel şeyler elde etmiş. Yani verimsiz gibi durmuyor Ayrıca son cümlene bişey derdim ama artık honda ile ilgili konuşmayayım atarlanan çok oluyor sonra
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naturally aspirated < single turbo < twin turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verimden kasıt hp/lt oranı anladığım kadarıyla.3 lt twin turbo bir aracın 300 hp lerde olması.Twin turbonun amacı salt performas değil daha rafine , kaliteli bir hp-rpm bandı elde etmek sanırım bu n54 te.Eğer salt performans için yapılmış olsaydı 306 hpnin çok çok üstünde güçler almak bmw için iç bile değil.Dizelinde bile twin turbo 100 hp/lt nin üzerinde 123d de atmosferikte 110 un üstünde 2002 deki m3 csl de. Yani biraz daha esnek bir araç için kullanılmış Twin-turbo n54 de.Eğer honda 3 lt twin t motor üretseydi kaç hp olmasını beklerdiniz?
    Ben Dou nickli arkadaşın "Ama baktığınız zaman 335'in önü çok daha açık alınabilecek güç bakımından." mesajından sonra "yabancı forumlarda çok fazla verim alınamadığından bahsediliyor." yazdığınız için o şekilde bir cevap verdim. Modifiye konusunda verim şeklinde anlamıştım çünkü...

Stock turbolar 0.4 bar basıyorlar ve aracın gücü yurt dışında zaten 306 değil 320 küsür çıkıyor. Downgrade etmelerine rağmen yeterince edememişler Zaten tek turboya biraz da bu yüzden geçiyorlar...

Honda 3 litre twin turbo üretsin ondan sonra karşılaştırır, bakarız Heralde BMW atmosferik motordan yeterince güç alamıyor demeyeceksinizdir... Adamların hem atmosferik, hem turbo yaptığı motorlar epey bir ödül alıyorlar biliyorsunuz N54 dahil.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 litre na motordan 272 hp çıkaran, istese rahatlıkla twin turbo'dan daha iyi güçler çıkarabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The 80's Gavurcası iyi olan okusun. hatta ilk 2002ti lerde güzel bi güç alınmıştı 1970ler ama anımsayamadım sallamayayım en iyisi
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepiniz haklısınız.Bmw n54 ü şıkıştırmamış önü açık olabilir.Tabiki de bmw atmosferikten ya da t denyeterince güç alamıyor demiyorum. Atmosferik dedin mi benim aklıma 3 marka gelir. Sırasıyla verecek olursak honda bmw ferrari benim için ,polemik olmasın .Turboya gelirsek bmw nin yaptığı en iyi t motorları dizelde 1 numarada zaten ,ama t benzinli olarak kayda değer birşey yok benim için şimdilik bmw de.Bmw t motordan güç alamaz demek değil bu.T ile aldığı güçleri na ile de alıyor.Ben kendi açımdan bakacak olursam na da t ye yakın performans alınabiliyorsa ,motorumda fazlalık olarak dönen arıza potansiyeli yüksek iki tane cisim olmasını istemem.Düşük bar basması n54 ten daha alınacak güçler olduğu anlamına gelir zaten.En son olarak demek istediğim ,ufak tefek oynamalarla da olsa 3 l twin t motordan 350 370 hp dahi alsa benim gözümde yine bir başarı yok hacim-güç ilişkisi açısından.Başkası açısından m3 le yürüyebilme ihtimali olabilir orası ayrı ama yine kendi açımdan bakacak olursam 330 dan m3 e atlarım aradaki 335le uğraşmam.Ama twin t nin güç eğrisine katkısı önemli tabiki.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada göz ardı ettiğin bişi daha var ama.

1986 model 320is e30 kasa mesela 2000cc ve 200hp. e36 3200cc ler litre başına 100hp oranını geçen araçlar. Şuan bile 4000cc ve 420 hp araçlar. Bu sence atmosferik bir başarı sayılmıyormu.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)