Bak şaşırcaksın ama benim baskı balata taş gbiydi hic bir sey olmadı :D
Tanıdım tabi civic megane coupe daha once yazcaktımda vazgectm :)
Printable View
Bak şaşırcaksın ama benim baskı balata taş gbiydi hic bir sey olmadı :D
Tanıdım tabi civic megane coupe daha once yazcaktımda vazgectm :)
kesinlikle fiesta.sınıfına göre konfor+tasarım+teknoloji+ford sağlamlığı.
honda jazz donanım olarak güzel cam tavanlı modelleri çok şık duruyor...
micranın da ismi geçmiş.yüzü artık eskidi bu bir gerçek.ama bilgi sahibi olmanız açısından ben yinede nasıl bir araç olduğunu yazayım.
2004 nisan ayında sıfır aldık.1.2 tekna modeli.o zamanki donanımlara göre en full u.çelik jant yok elektronik klima abs ebd yağmur sensörü 4 airbag yol bilgisayarı otomatik vites.
1.2 80 bg .995 kg boş ağırlığı.güzel yol tutuyor fakat yüksek süratte arkayı bırakacakmış gibi bir his veriyor.1.2 motor 4000 devire kadar gayet güzel ondan sonrası çok zayıf.kalkışlarda bayağı seri.iç donanım gayet kaliteli.deri direksiyon simidi fln.yakıtı biraz fazla bana göre.seri kullanımda 8.2 lt/100 km.çok kasıntılı kullandığım zaman 6.0 lt/100 km.daha aşağısını görmedim.ki uzunyolda da 6 lt yakıyor.görüş açısı çok güzel bir bayan gayet rahat kullanabilir.boyutlarıda uygun zaten.fakat 4 kişilik yolculuk arkadaki diz mesafesinden dolayı sıkıntılı.
fiesta tasarım olarak çok şık özellikle bazı döşeme konsol ve gövde rengi kombinleriyle çok şirin gözüküyor ama arka koltuklar biraz rahatsız. Fiestanın dizelde liste fiyatı 38.000 gibi bir rakam ve bence çok yüksek .C3 ün 2008 2009 2010(eskikasa) modellerini kullandım ( filo araçları olduğu için genelde baz versiyon araçlardı. )Eski c3 bana kalırsa içlerinde en sade en basit araç ve çokta güven vermiyor bayan için ideal ama azıcık gaza dokunayım dediğinizde kötü sürprizler yapabilir yol tutuş ve güvenlik adına.Tabiki şahsi fikir ve yorumlarım bunlar.
jazz lar hakkında harika şeyler duydum benden söylemesi :hehe:
aveo ile kuruz, 2 lakasız şavrole- kuruzdan beklentisi GM nin büyük sonuçta para verip hemen alcak diye bişey yok alır bakarsın ben beğeniceksin :) Kuruzzz all.
Mazda 2 sport 1.5 105 bg. Kesinlikle tavsiye ederim. bende 35 liraya kadar küçük araç bakıyordum ve en fazla donanımı ve en güzel tasarımı mazda 2 de gördüm. 6 airbag-otomatik klima-abs-16 jant vs komple spor paket 4 cam otomatik felan.
http://images.paultan.org/images/Maz..._Bodykit_1.jpg
toyota corolla 1.6 vvt-i al derim ben memnunum şahsen herkonuda.
yeni konu açmak istemedim bende küçük sınıf araç bakanlardanım ve yazılanlar fikir edinmeme yardımcı oldu.
bilen süren varsa diye bi öneride ben alıyım:
''daihatsu materia'' nasıldır?piyasası olmayan bir araç ama tasarım olarak inanılmaz begendiğim bir araç.başkada hiçbi fikrim yok.olumlu olumsuz bişiler yazarsanız sevinirim
Ben eşime geçen ötv indiriminde yeni kasa jazz aldım. jazz'ın en üst modeli olan fun ve otomatik vites. kesinlikle her açıdan tavsiye ederim. Bende alırken çok araştırdım. Bu rakama bu donanımda başka bir araba yok. Müthiş sessiz, gidişi tatminkar ve çok ekonomik bir araba. Ayrıca ön cam çok önde olduğu için arabanın içi çok ferah. Birçok arabada olmayan birsürü standart donanım var. Mesela ipod girişi, triptronik direksyondan vites değiştirme vs vs.
Dolayısıyla hiç düşünmeden jazz derim.
Bende Polo 9n1 Highline vardı. Arabada esp'den sunroof'a, koltuk ısıtmasından 16 alaşım janta kadar standart donanım vardı. Çok güzel bir arabaydı ve 1.4 100 bg olanlardandı. Ancak şimdi Jazz ile karşılaştırdığımda kesinlikle yine Jazz alırım. Ön takımlarından bu kadar ses gelen başka bir araba görmedim. Jazz'dada 16 jant var ama araba Polo'ya göre kaymak gibi, ve çok daha hacimli.
vakit var nede olsa bekliyorsunuz.haziran ayı gibi citröen ds3 geliyor tr ye.bahsettiğiniz niteliklerde bi araç ben olsam bu aracıda seçeneklere eklerdim