ince espirileriniz için teşekkürler :) renk konusunda ağır renkleri (gri,siyah,beyaz) gibi renkleri daha çok tercih ederim,benimde görüşüm cruze yönünde,diğer iki ihtimalde ya fiesta yada city olabilir.
Printable View
Ben C3 dedim ama ufak araçlar arasında onu seçtim. Sedan dersen Cruise çok ama çok güzel bir tasarıma sahip. İçide fena değil. Ama ekonomik değilmiş. LPG şart yani.
yeni C3'ü tavsiye ederim.Eski kasasınıda tavsiye ederim güzel araçlardır kendileri.Huzur spec. :)
valla bana öyle denk gelmiştir belkide yanımdaki satış danışmanına sorduğumda yok emniyet kemeri falan filan dedi tuttum kemeri yine devam etti sesler sonra izalasyonu falan dedi.Polo yu elemen bence doğru karar zaten 2 airbag 1 direksiyon var :) klima falan :icon13:
Fiestaya gelince kendimden örnek veriyim 1.90 boyum var 100kg ağırlığım var arka koltuğuna oturduğumda kafamla tavan arasına 1 parmak girmez bu 1. örnek
2.örnek benim gibi 2 kişi ön koltuklara oturunca 3 kişi çıkma olasığı çok fazla :) donanım ve tasarım olarak çok iyi zaten ödül almış bi araba ama tek eksiği çok ufak ve boğucu olması
mazda2 (onkrktr)
Bana göre Ford Fiesta.
i30 nasıl olur ??
C3'ler güzel arabadır fakat şu andakilerde tek donanım var onu almayı düşünürsem daha yüksek donanımın gelmesini beklerim.Cruze alırsak zaten araca ilk multimedia navigasyon taktırmayı düşünüyorum hemen,çok kullanışlı cruze üzerindekiler.
Polo'nun zaten değeri yoktuda,tasarım fln işte.Fiesta içinse bizim ailede en uzun benim :),boyum 1.84,fiesta'ya bindiğimde darlık açısından herhangi bi problem yaşamamıştım.Cruze tekrardan yattı kafama gibi ya :)
Hyundai'a hayatta para vermem mantığında birisiyimdir,2 sene önce accent era'nın full'ü vardı bizde,aşırı memuniyetsizlikle sattık.Bir akrabamız aldı i30,bana o donanım ve kaliteye o fiyat hiç uygun gelmedi.
mazda 3 derim ben
tek care sarıgül pardon cruze diyecektim :D
Corsa da düşünülebilir.
Rica ederim tekrar belirteyim eyer çok acemi birileri kullanıcak ise cruze boyut olarak korkutabilir fakat her araca insan alışır büyük bi problem olarak görmemeli.
Şuan beyaz furyası revaçta Beyaz bi Cruze güzel bi seçim olur tasarım olarak bence çekici fiyat olarakta makul az km yapmış 2. el alınabilinir(Ben satmıcam bende yok yannış anlaşılmasın :o)
ben yarıs derım kardes hem genıs ıcı gorundugu gıbı deıl hemde canavar gıbı gıdıyor ben 190 la gıderken megane 2 dızelle (80 Bg) onun dızelı arkamdan sellektor cekıyordu yol ver dıe bence degerlendır
207 1.6 HDI :icon_tup:
Sen yazmışsın ama ben yinede bi öneride bulunayım..Şirketimizde 50 yaşlarında mimar bi abimizin kullanıcağı dizel otomatik bi araç bakıyorduk iki üç ay önce en sonunda accent erada karar kılındı.1.5 Vgt dizel otomatik olanını aldık..ben 400 km kullandım supersonic bi donanımı yok supersonic bi konforuda yok ama bu paraya bu kadar performanslı ve az yakıt tüketen araçlar zaten sayılı..Otomatik olmasının verdiği avantajla tabir-i caizse çocuk oyuncağı çok rahat bi kullanımı var özellikle otomatik şanzımanı hyundai den beklenmeyecek kadar sarsıntısız hiç hissettirmeden vites değişimi sunuyor.Özellikle bunları söyledim çünkü bayan kullancağını belirtmişsin..İçeriye motor sesi yüksek devirlerde bile almıyor typer ve 3 silindir dizel getzden sonra sanki elektrikli araba kullanıyormuşum hissine kapıldım.100 ytl euro dizel ile 435 km yapmıştım en son ve hala ışık yanmamıştı hatırlatayım 2850 kmde ve rodajda olan bi araçtan bahsediyorum.Şu anda ihtiyacımız kalmadığı için kapalı garaja çektim yatıyor düşünürseniz satabiliriz :)
bana gore donanim,gorunum ve ozellikle ic mekan genisligi olarak en iyisi Honda Jazz yakit olarak da iyi, performans 1.4 e gore tatminkar bi arac.Sadece biraz pahali benzinli B segmenti icin..
3 tane arkadasim da var hepsi cok memnun;)
corsa düşünmezmisin
2006 model Chevrolet Aveo aracım vardı sattım satana kadar canım cıktı ikinci eli yok gibi bir şey bu ayrı bır konu ben yerınızde olsam cruze bakmazdım bıle benım aracımdan ornek verırsem abs arızası verdi servise gittim garanti kapsamında değil dediler neyse yaptırdım parasını verip tekrar arıza verdi yine para istediler bende dokunmadım o şekılde sattım ayrıca parça sıkıntısı çok çektim yok yurtdısından geliyor yok gelmiyor . 2006 yılında sıfır aldıgım aracın 4 balata ve 2 kez disk değişti diğer aveo sahıplerıne sordugumda onlarında aynı hatta az bıle değiştirdiğimi solediler. Benim size tavsiyem honda city bakmanız hem full donanımlı hemde hondadan fazla sıkıntı gelmez dusuncesındeym.Bu arada bu solediklerim belkı cruze için gecerli olmayabilir ama en azından chevrolet hakkında bilgi amaclı olur.