User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 30 bin TL araç tavsiyesi?

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 ve üstü olsun istiyoruz yazmıştım ama. Tavsiye ettiğiniz araçlar çok güzelmiş teşekkürler, km'si 100bin altında olmasını beklemiyorum hiç bir E39'un ama öyle birşey olsaymış o beyaz bmw için düşünmeden alabilirdim Eray abi almancıyık
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaaman cupra al
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edirne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçta edirne'de bende edirne'deyim aracı yakından biLiyorum. bu para bu araca değmez.
    aracı bilmiyorum hakkında da bilgim yok sadece örnek olsun diye ilanı verdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaaman cupra al
    ya adamlar kafayı yemiş, mk1 leon cupralara 37-40 falan istiyorlar. 10-15 daha koyup mk2 alırım o kadar bütçem olsa zaten. Veya yeni arabaya vericegim parayla 1.8T @ toledo
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt yi önerenlerden biri benim, hatta ben aklına soktum czt'yi doruğun.

22-23.000 tl ye BOYASIZ 2006-2007 model czt ler alınabiliniyor. sahibindendeki fiyatlara bakmayın aylarca satılamayan ve sürekli yeni ilanı çıkan araçlar onlar.

tipi kötü olabilir kimine göre, saygım var. ama o paraya daha modelli, daha iyi giden, ve basmadığınız vakit daha az yakan bir araç yok.

aracın iki sıkıntısı var, birincisi viraj kabiliyeti zayıf kasa tasarımından ötürü coilsiz viraj kasmamak lazım, ikincisi de satışı zor. doruk anladığım kadarıyla uzun süre kullanacağı için satış sıkıntısıda olmayacak.

sanırım burada da yazıyor sovalye nickli ümit ağabey, o sıfırdan beri kullanıyor ve sanırım kitle beraber 50.000 km ye yakın bir yol yaptı, o tecrübelerini daha iyi anlatır, daha net bilgi alınabilinir.

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/acil_sahib...XQQdisplayitem
    seat leon sport up çok yakın arkadaşımın

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    killah vallahi benzinli alıcak olsam vtec 2 bakardım beyaz temiz .... üstüne paranda kalırdı

şimdiden hayırlı olsun yeni aracın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu aracıda yeni gördüm,bence tam aradığın kriterlerde..KM düşük model olarak çok yaşlı değil,tam full ve 200hp İzmir'de ki TFSI Leon ve Astra GTC'yi düşün derim..
    http://www.sahibinden.com/!!_son_fiy...XQQdisplayitem
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    killah vallahi benzinli alıcak olsam vtec 2 bakardım beyaz temiz .... üstüne paranda kalırdı

şimdiden hayırlı olsun yeni aracın
    eyvallah cok sagol abi ama honda dusunmuyorum.

Bu arada o TFSI ile GTC güzel seçenekler, herkese tesekkurler tavsiyeleriniz icin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen katılıorm 2001 audi s3 diorum 1.8t 225 hp yeter herhalde

hakanelka39
    Misafir
    bnde ford focus 1.6 TDCI ghia tavsiye ederim 2007 model o paraya rahat alırsın..hem görüntü hem motor olarak güzel...golf tsı dicem ama birz senn parayı geçer..Hayırlısı olsun inşallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi aracımın dolusunu, 2005 modelini, 75k km'de olanını ve kazasız olanını düşünüyorum şu anda. Ne kadar mantıklı olur pek bilemedim ama o konuda da fikirlerinizi bekliyorum. 2005 model seat toledo düşünüyorum yani

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Killah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi aracımın dolusunu, 2005 modelini, 75k km'de olanını ve kazasız olanını düşünüyorum şu anda. Ne kadar mantıklı olur pek bilemedim ama o konuda da fikirlerinizi bekliyorum. 2005 model seat toledo düşünüyorum yani
    Yapma, etme, genç adamsın, giden bişeyler al doruk

30 yaşına gelince alırsın Toledo, Jetta vs..

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıntıya HAYIR...

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka bir konudan aldıgım yazımı buraya paste ediyorum.
    Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bonalumenin soyle bir guzelliği vardır. bonalume sadece dip gaz yaparsanız devreye girer. Onun haricinde sanki kit yokmuş gibi hareket ediyorsunuz 3/4 gaza basarak 0,5 barda yuruyorsunuz diplediğiniz anda 1.5-1.6 peak vurup 0,75 bara kadar dusuyor.
    eger esp yi iptal ederseniz 0,1 bar daha yuksekde seyrediyor. bonalume surekli devrede olmadıgı için az yakma imkanınız cok yüksek. ben sabah trafiginde ikinci kopruden işe gittiğim zamanlarda cogu zman 6,5 litre ortalama goruyorum.

Gürültülü bir araba.. 207 GT ye gore yol tutuşu kötü. cok oturaklı değil. birde oturma pozisyonun yuksek olması spor kullanımı törpülüyor. Direksiyonu hissizdir (106 GTI ile kıyas bile edemezsiniz ) Ama hafifliği ve yüksek torkuyla yolda birçok kimseye şaka yapabilirsiniz.

Mitsu orjinalinde (evolarda oyledir) cok zenginde giden bir araç. standart halinde afr'si 9,5 lara kadar dusuyor. bonalume ile 10 afr de yuruyordu. sonra maxiq4 (hakan)'ün kurnazlıgıyla bonalumeyi de kandıran birşey yapıp bir yere ufak bir trik yaptık. şimdi afr 11de yuruyor. baya oluyor bir typer ile denemem olmuştu. o zaman maalesef bu zenginlik problemini cozememiştik. 10 afr ile 11 afr arasında 9 beygir oynuyor. dyno uzerinde gordum.

bonalume nin tek poktan yanı cok yuksek peak vurdugundan baskıyı zorluyor. Belli bir sure sonra debriyaj kacırmaya başlıyor. onu da cozecegiz aslında da maxiq4 ün keyfini bekliyoruz

araba 6000 devir civarı 0,95 de yurudugunde 235+ güçlere cıkıyor. ama orda da egt ye dikkat etmek gerekiyor.

Tam bir asfalt arabası. Parke taşlı yolda bile gidilmez. ben artık ruh hastası oldum yollarda dikkat edeceğim diye. arabanın içine komple izalasyon yaptırdım. Acaip farketti yol gurultusu açısından . Alanın yaptırmasını tavsiye ederim

Ayrıca czt 5 vitestir. Ağırlığı 1074 değil 1100 civarıdır. (TR dekilerin hepsi standart sunroofludur) 6 değil 4 hava yastığı vardır. İçi acaip ferahdır. Arkaya 2 metrelik adamın oturup ayak ayak üstüne atacağı kadar diz mesafesi vardır. Binen herkesin ilk yorumu ;
    aaaa ne kadar genişmiş hic de oyle durmuyor olur. Uzun Yol acısından dusunulurse sag koltukta oturan pek rahat edemez. İlginc gelebilir ama soför koltuğu daha konforludur.(belkide bana oyle geldi bilemiyorum) Ben 16 bin kilometre kadar uzun yol yaptım,ordan biliyorum

Gerçi bu her araba için geçerlidir ama arabanıza düzgün bakarsanız sizi üzmez. Harcadığınız her kuruş size güç olarak geri döner. xyz marka coilover takan serkan (czt) araba cok yumuşadı araç golf kadar konforlu oldu dedi. En çok merak ettiğim şey de bu.

Aklıma gelenler bunlar. Başka şeyler aklıma gelirse ve soracaklarınız olursa cevaplamaya çalışırım.
    ayrıca bu konuyu da okuyabilirsin.

http://www.techturkey.com/forum/show...Sovalye&page=8

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon 1.4 tsi süper seçenek

Kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz daha 2-3 gibi zorlayıp CupraR al derim
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)