Dur nolur gitme tamam pejo geçer:hihih:
Printable View
ben şunu anladım.bu siteye üye olup sadece konuları okuyup çıkmak gerekiyormuş.aman bişiy paylaşayım aman bi konuya yorum yazayım yok arkadaş bu da senin gibi seviyesizler yüzünden.ama merak etme burdayım bi yere gitmiyorum.
sanırım fotoyu göremeyenler olmuş buyrun arac roland garros 2001 1.6 16v
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7520258_n.jpg
@emretorlak, 207 RC aslında daha gider ama 5. viteste devirden dolayı iyice turbo basıncı düşüyor ve zaten kesiciye girecek nerdeyse... 6.vitesi olsa emin ol daha gider...
206 lar fena gitmiyor 1.6 lari.bi kaç dokunusla gti i gecebiliyorlar yanlismiyim?1.6 90 lik roland Garrosta var.birde 110 luk quik,Garros hatta duz 110 lıkları da var 4 kapı
zaten bızım bahsettıgımız 4 kapı 16valf 110 hp
meganler ııyı gıder bende suan dızel megane var o kasanın aynı 160tan sonra agır kalıyor suana kdr 190 gordum eger ruzgarı arkamı alırsam 200 olur herhalde:D:D kadran olayına gelınce bendede 240 +çizi var 250 oluyo herhalde ama nedense 200u gecmez fabrıka verısıde 183 zaten:D
konuya gelınce eskı passat olsa 206 yurur derdım ama yenı passat elıne koluna belıne kuvvet verır yanı belkı cok kısa mesafe dragta alır ama yol uzadıkca passatın dumanı olur oda belkı dumanı olur :D
arkadaşlar 206ların 1.6 16v motoru gerçekten çok başarılı. sadece sağlıklı bir egzos sistemi ve biraz bakımla çok iyi işler çıkartıyor. tek önemli faktör katının sağlıklı şekilde iptal edilmesi.
ve 206lar hafif diyenler için roland garros modeli üstü cam tavan olduğu için kantarda 1070kg gelmekte. hiçte hafif değil. ve 133hp 1050kg 1.6ies le kafa kafaya yürüyebiliyor (sadece kutuiçi kn ve komple egzosla) buyrun gerisini siz hayal edin :)
1.6 ies örneğini hondacılara gider olsun diye vermedim kesinlikle zaten artık aracımda yok ama zamanında hiç bir sınıfım hondayada geçilmedim.
passatla olan vıdeo nerde daha denenmedimi ?
Herkez eğleniyor mu?