passatla denedık ama vıdeo cekemedık . cunku bı abımızın aracıydı yanlış anlamasın dıye
ben eğlenemıyorum şahsen sınırlerım cok bozuk
Printable View
passatla denedık ama vıdeo cekemedık . cunku bı abımızın aracıydı yanlış anlamasın dıye
ben eğlenemıyorum şahsen sınırlerım cok bozuk
madem denedinz sonuc????
sadece tork hissiyatından dolayı 130 hp 1.5ton civarı aracın 1.6 110hp 1 tonluk aracı rahatça geçebileceğine inanıyor burda olumsuz yorum yazan insanlar. marka sempatisini anlarımda neden geçildi geçti muhabbetinde hayır olamaz geçemez edemez deniyor onu anlayamıyorum, geçen geçmiş geride kalan kalmış. içine binip gittiğini sanan adamlar birazda dışarıdan aracı izlesin başka araçların yanında o zaman anlarlar kimin ne kadar gittiğini :)
ben gectım onu bunu bılmem isteyen inanır isteyen başka bişi yapar
yakında bi denem daha yapacam tdi ile onu vıdeo cektırcem ama kesın .
adam kendi aracındada aynı motor oldugundan kabullenemıyor sonucu :)
civarında 16valf 206 sı olan varsa denesınler bakalım
Sen Passatı geçmemissin adamı geçmissin bence:heyoo:
Ben 1.9TDI 110hp lik motoru ile hemde otomatik vitesdi Alfa Romeo 147 2.0 150hp ve Opel Vectra 2.0GLS ile nerdeyse 0-100kmh beraber bitiriyordum:icon_wack
Direksiyondaki bence arabanın teknik verilerinden daha önemli bir unsur;)
demekkı sen bıcuk tonluk aracla hemde 110hp gectıgın araclara bak 150 beygır diğeri 136 beygir gecmıssın benım 110 hp lık aracımla 136lık passatı gecmem cok normal olması lazım senın gectıklerın yanında :D
şimdi alfa sahıpleri opel sahıplerı yorum yapsın bakalım 110 hp lık 1.9tdi gecemıyorlarmı?
İstanbulda olsaydın denerdik valla ya , 130luk ayarında giden bir bora var bendede :D
demekkı sen bıcuk tonluk aracla hemde 110hp gectıgın araclara bak 150 beygır diğeri 136 beygir gecmıssın benım 110 hp lık aracımla 136lık passatı gecmem cok normal olması lazım senın gectıklerın yanında :D
şimdi alfa sahıpleri opel sahıplerı yorum yapsın bakalım 110 hp lık 1.9tdi gecemıyorlarmı hemde OTOMATİK?
ben aynı denemeyi şu şekilde yaptım.
2007 fiesta 1.6 100 bg 146 nm 4 ileri otomatik.11.7 0-100,179 km top speed.
2006 citroen c5 2.0 hdi -138bg torkunu bilmiyorum da 320 nm olabilir.407 le aynı motor işte.
iddialaştık.iddia sürücüye ek olarak 2 kişi daha koyarsak hangisi geçerdi 400 mt de.
ben 145 e kadar önde gittim.145 te geliyordu yanıma.sonra gidiyordu.
Ön cam yapısı etkileyici bi unsurdur bakın:hehe: