passattakı o torkla kılo dezavantajı falan hıkaye olur.0dan kalkılırsa belkı pug kafa gosterır ama herturlu yarısın galıbı tdı olur ve yarıs uzadıkca boy degıl tır farkı olur uzundakıloya pek takılmayın bence
![]()
passattakı o torkla kılo dezavantajı falan hıkaye olur.0dan kalkılırsa belkı pug kafa gosterır ama herturlu yarısın galıbı tdı olur ve yarıs uzadıkca boy degıl tır farkı olur uzundakıloya pek takılmayın bence
![]()
passat ın 0-1000 m süresi 31.4 sn 206 nın 30.9 sn dir
200 KM hıza kadar passat geçemez
uzunda passat ın neden alabileceği hakkında yorumları merak ediyorum
özelliklede passat uçar gider derken nasıl bı varsayıma ulaştınız daha da merak ediyorum
neyse deneyin görürsünüz..
genelde Bunu kullanırım ama tek bir kaynağa mutlaka ve mutlaka bağlı kalmam hepsine bakarım..kendi arşivimde mevcut zaten
en zor olanı 1000 m süreleri veya 1/4 mile sürelerine ulaşmak oluyor..
kaynaklara kaldıysa ıs bende sunları koyayım madem sen guvenıyorsun burda yazanlara
pug ıcın ;
http://auto-catalog.net/?f=showCar&car_id=5250&lang=en
passat ıcın ;
http://auto-catalog.net/?f=showCar&car_id=8912&lang=en
sımdı nasıl olcak ? carfolio ya gore pug onde buraya gore passat onde..
bu verilerden nereye ulaşabildiniz ? sadece 0-100 ve son sürat bilgisi mevcut
kaldıki 206 nın 0-100 verileri ağırlık verileri ve yakıt tüketimi verileri yanlış
206 nın 0-100 km fabrika verisi 9.5 sn dir..
her şey bi yana bi kaç önceki mesajımda 5.5sene 206 quik kullandığımı belirtmiştim
bende 206 quik varken 1.9 tdilarla değil 2.0 tdi larla 200 km gibi bir hıza kadar hep yan yana giderdim
varsa ben den daha fazla canlı denemiş görmüş biri lütfen yazsın
anladımki denemişliğimi iplemiyorsunuz hiç önemli değil ;
fabrika verilerini ekledim ve oradan bakabilirsiniz dedim
neyse ben daha fazla yazmıyacağım
deneyin görürsünüz
daha ötesi beni ilgilendirmez doğrudur..
sonunda benım dedıgıme geldık.bak sende yazılanları degıl ,denedıklerını soyluyorsun sımdı.bu sekılde soylersen zaten ben bısı demem ama sadece yazılı bılgılerle su gecer bu gecer denırse olmaz tabıkı.yazılanlara gore pug 1.6 16v zaten 200km suratlere cıkamıyor.ama cıkabıldıgını hepımız bılıyoruzsenın 1.9tdı da degıl 2.0tdı ıle yan yana gıtmen gercekten buyuk basarı.denemıslıgımı ıplemıyorsunuz demıssınde ,sana boyle bırsey dıyen olmadı.bu arada uzunda nasıl acar mantıklı bır ızah edın demıssın , o koydugun verılerden 2sının torkunu bır karsılastır ıstersen.bu karsılastırma 110tdı ve pug arasında olsaydı o zman kımse uzunda acar soyle ucar boyle kacar demıyecektı zaten emın ol.ama arada 20hp ve 2 kat tork farkı olunca yorumların boyle olması normal
![]()
Peugeot 206 1.6 16V
Maksimum Güç 110 HP / 5750 d/d
Maksimum Tork 144 Nm / 3000 d/d
Maksimum Hız 193 km/h
Hızlanma 0-100km/s 11,20 sn
Passat 1.9 TDI
Maksimum Güç 130 HP / 4000 d/d
Maksimum Tork 310 Nm / 1900 d/d
Maksimum Hız 208 km/h
Hızlanma 0-100km/s 10,30 sn
![]()
206 0-100 hızlanma 9.6 dır fabrika verisi.
Tamam veriler yanlış.
106arts @
16.04.10 da konuyu açmışsın bugün 24.04.10 denemişsinizdir herhalde.
Video koy da izleyelim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)