http://www.streetfire.net/video/peug...180_999600.htm
0-180 burdada patiye cok yatmış ama yınede fena degıl forumdan arkadasımızın aracı
Yok aracım kusursuzdu. Tek sorunu markasının pejo olmasıydı.Her yerinden ses gelirdi, sürekli elektrik veya elektronik arıza verirdi, pejoydu yani...
210km ler o araç için mühendisler tarafından da belirlenmiş üst sınırdır.Benim edindiğim bir tecrübe değil yani sadece. Belki ben sahil kenarında yaşadığım için bir çoğunuz gibi yokuş aşağı basıp 240km yapıyor benim arabam diyemediğim için böyle düşünüyorsundur
Özetle aracımda sorun yoktu sadece hayal dünyam seninki kadar pembe değil![]()
yukarda günkut arkadaşımın verdiğii resim benim aracıma aittir. satmadan öne yazlık dönüşü çektim resmi. yaklaşık olarak kadranda (lastik boyutu orjinal) 218km/h (kutu içi kn, sadece kat yok, orta son orjinal)
bunun ardından da önümüzdeki hafta sattım aracı. bu arada önceki konularda konuşanlar olmuş filtre egzosla 120hp mi görcek 206 tarzında. bence büyük konuşmasınlar sadece bu kadar söliyebilirim![]()
kalkışı bilemem ama rollingde tdi affetmez.
hayretler içinde tartışmaya müdahil oluyorum.bu olumsuz yorum yapanların çoğuna sorarım hiç sağlam yürüyen 206rg gördünüzmü yada hiç roll de gördünüzmü veya bi passatla yürürken gördünüzmü?öle kağıt üzerinden veya marka popülizmi yaparak konuşmayla olmuor bu iş.
bu araba evet ferrari değil sınırlarının ne olduğu belli ama öle kalkıpda yokuş aşağı 240basarsın veya birbuçuk tonluk koşmayı bırak yürümeyi bile beceremeyn bi arabayla ezer deler geçer gibi yorumlar yapmak bence çok absürt.
lan köfte ne zaman aydına dönsem çenen açılıyor ben geçmekten bıktım sen geçilmekten bıkmadın
şaka maka sen hallet şu işlerini güzel güzel deneriz daha verimli olur
yalnız geçilirsem k.çım kadar turbo(ki ne kadar büyük olduğunu var sen düşün) 3lü çekyat kadar intercooler alırım ba masrafa sokma beni![]()
![]()
![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
yarıldım...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
fabrika son sürat verisi 198 km/h olan bir aracın 210 km gibi bir sürat görebilecek olmasına şaşırmak ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)