megane güzel ama çok pahalı...
kia nın benzinli modeli tatminkar dizel malesef...
dizel benzinli kadar tatminkar donanıma sahip olsaydı gözüm kapalı alırdım 34.750 ye ama malesef :(
Printable View
megane güzel ama çok pahalı...
kia nın benzinli modeli tatminkar dizel malesef...
dizel benzinli kadar tatminkar donanıma sahip olsaydı gözüm kapalı alırdım 34.750 ye ama malesef :(
Güzel görünüyormuş la aslında :D
şekli cok ıyı aracı.alıp 3yıl sonra satıyorken fıyatı fena duser gıbı gelıyor bana bıde satması cok dert olur bence.piyasada cok az var
beyaz 1.5 dci coupe
fiyat alsana ;)
donanim pakedi veya opsiyon secenegi yok. yanlis hatirlamiyorsam. cok sinir etmisti beni oradan biliyorum :)
dizel bos olarak geliyor ve fiyati fixti.. benzinli dolu geliyor ama duz vitesle, lpg kitiyle beraber 38-38.5'a birakmisti eleman... guzel yani 5 yil/100 mu 150bin km mi ne garantisi olmasi
komple yenı uretılmıs aractan uzak durun bı 6 ay gecsın :D
walla gözden çıkan 30 000 se gider fabia rs alırdım günlük kullanım için kalan paraylada bakım alım satım lastik ws gibi ihtiyaçlarımı karşılar kafam rahat binerdim
hem dizel hem yüksek performanslı hemde nispeten az yakar :)
tip olarak bakıyorum birazda fabia gerçekten gideri olan bir araç ama tip olarak kafamdaki araç değil;)
guzel gider cok az yakar chipten sonra hemde yurur fakat araba ciddi oranda agır... Yani 1500 kg gibi bi agırlıgı var ki ohooooooo
geçen gün önümde bi beyazı gidiyordu bu ne güzel bişine derken aksesuarda yapmış ve düşürmüş aracı bibaktım arkada kıa ?? sonradan jeton düştü ama çok beğendim yeni tipini
benzinlideki donanım dizelde olsa 34.750 olsa yarın gider alırdım ama malesef...
bu konu benim için malesef kapanmıştır :(
o değilde duruşu çok hoşuma gitti :)
supersarjer lı 1.6 motor 115 hp guzel makıne yakın arkadasımın kıa bayılıgı var kendısı bundan kullanıodu.
1.6 110hp lik focus oto yu oto kia dragda yedi.110dan snr focus bogulurken kıa acılıyor.
yıne kia 1.6 2005 astra benzınlıyı yedi ki astra manuel vites. aynı kia 1.6 ies le kalktı ama bu sefer alısılan sonuc olmadı ies içinden geçti.
yürümesi güzel araba ama cok mazot yaktıgını duydum 4 kapı crdi ceed i ni satıp tek kapı bnzınlı proceed aldı arkadasım daha uygun yakıomus. hem vergısı cok olcak hemde benzınlıden cok yakıcak bnce mantıksız dızel ceed e bınmek. he bu arada pro ceed ın amortısorlerı eskı ceed lere gore farklı sanırım sorun olusmus degısmısler yanı yay bulamazsın leylek gıbıde araba arkasıda cok dar...