dizeli benzinlisinden fazla yakıyo olamaz bence.ole bısı ıcın 10lt yakması lazım oda ımkansız heralde.bide vergisi nasıl daha fazla olucak anlamadım?
Printable View
aynen ben hiçbirşey anlamadım fab verisi dizel 5.4 benzinli 7.5 gibi birşeydi...
ben 1.6 crdi kullandım gaza asıla asıla gidersen max. 8 lere yakın yakıyor...
uzun yolda 4.5 ile 5 aralığında chiple daha az yakar uzun yolda...
Benzinlideki donanım dizelde olsa gözüm kapalı alırım ama malesef dizelle sunulan donanım ile arasında kıyamet kadar fark var ....
Bizim orda vişne çürüğü var bir komşuda gayet güzel araç duruşu ile malzeme kalitesi ile eski jenerasyon kia araçlarından çok farklı bir araç tavsiye ederim Şehir içi 6.5,7lt yakıyor dedi , bence gayet normal bir tüketim 115ps bir motora sahip olsun o kadar..
115hp 260 tork güzel tabki ama ekonomik bir araç değil yakıtları sınıf düzeyinin üstünde,
arakdaşımda cerato var ondan biliyorm arkadaşlar bende megane var yakıtlar yanından bile geçmiyor....
3 kapısının varmı bilmemde 5 kapılısının 90 hp versyonu var o az yakıyor diye biliyorum...
gereksiz büyük bi araç..
gayet basarili bir arac bence dusunulebilir
Araba hakikaten cok ıyı duruyor ama kıa markasının Turkıyedeki durumu gozler onunde onu bıle bıle yanasacagımı dusunmuyorum ...
Kia yı beğenmezdim ama son birkaç yıldır yaptığı araçları (cerato,rio,cee'd) çok beğeniyorum. dizel Cerato bir arkadaşımda war ve araç hem gidiyor hem az yakıyor hemde konforlu. Cee'd içinde olumlu şeyler duydum iyi kaçıyormuş...
pazartesi günü için oğuşlar otomotivle test sürüşüne anlaştık. gidip bakıcam bakalım nasıl bir şeymiş :D ayrıntıları aktarırım.
gecen ay megane 3 coupe 2011 i 46500 e aldim austos teslim.En full donanim,impressor+ navi,cam tavan. Bi goz atabilirsin hosuna gideceginden eminim. Yani ben bi anda karar degistirdim binip kullaninca :D
Yalniz arkasi inanilmaz basik onu soliim eger surekli 4 kisi falan kullaniliorsa hosuna gitmicektir.
Bence cok guzel bır arac. Ic hacmı gercekten cok buyuk dız aralıkları felan cok guzel. Kaportasıda saglam bıldıgım kadarıyla. Bana gore aldıgı parayı fazlasıyla hak eden bır arac tek kotu yanı aynaları cok buyuk kamyon aynası gıbı :D
içinin kalitesi düşük olsada performans açısında iyi bi araç +dış görünümüde güzel
(Proceed)
bindim kullandım 2010 model araba sanki 2007 senesinde kalmış gibi bence alınmaz