o zmn kesın gecr vts birazda hafifletme varsa ii gider
egzantrk olsa 3 un sonu fiilan diebilirdim....
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Rx8 geçilebilir derim ben ... Asc gibi bi sistem var aslında sarmayadabilirAma standart rx8 gitmiyo örneklerini çok gördük Saxo nekadar gidiyo onuda bilmek burda klavye arkasından pek mümkün değil ... o nedenle deneyin yazarsınız bizde öğrenmiş oluruz ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
O dişçiye söyleyin bence. Yürümicek adam wankel motor gibi, kullanılmayan ustası olmayan bir motora sahip araçla işi olmaz bence. tabi aracına alışık deilse ve geçilecegini düşünürse kalkmayabilir. bencede 1-2 vts önce olur az bir farkla 3.vitesde rx8 gelir ve devam eder. ama kalkarsanız videoyuda görmek isterim zevkli olur dogrusu.
Rx8 de de rx7 de olduğu gibi teknoloji var motorda öle sölediğin gibi berbat bir motor değil ....
Ustası yok dediğin motorun rektefiye şansı yok komple motor alıyosun zaten oda küçücük ebatlarda ve fiyatlarıda baya uygun .... fakat fabrika çıkışında böle bişi yapmış amcalar atmosferik bırakmışlar gitmiyo turbolandığında baya değişik olduğunu duymuştum rx8 in örneği mevcut ve baya iyi sanırım ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Rx8 rollngte standart bir typeR kadar gidebiliyor. Kalkı$ını hiç izlemedim ama gerçekten dolu ve kısalı bir 106yı iyi kaldıran olduktan sonra rx8 in uzun bir süre önünde kalabilir diye dü$ünüyorum. 4sene önce "cumhur" nickli üyemizin 106sında superchips , komple egzoz , filtre ve sava$ pa$aoğlu timing vardı. Bağdat caddesinde sıra sıra olan 5 ı$ıkta o zaman yeni çıkmı$ olan typeRı her kalkı$ta geçtiğini biliyorum. Bunun dı$ında rollinglerde standart $anzımanın izin verdiği son sürate kadar toğaçın typeRla yürüdüğüne de $ahit olmu$tum. Kısacası bilinçli yüklenmi$ bir 106 gerçekten $a$ırtıcı $eyler yapabilir
zaten dolu bi 106 yada vts kalkışta typerı bı sure gecebılıyor bellı ama 106 kaldıranda da iş varsa
www.honda-tech.com
*7000dd
Bu oranla nasıl 215 km yaptığınız izah edermisin?
Eminmisin Teoman?
en fazla 3. vıtesten sora rx8 one gecmeye baslar oraya kadar kafa kafaya olabılır ama
1,2,3 vts daha sonra rx8 her turlu arabayanlamaktan duz gidemiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)