BMW alınıpta 1.6 alınması sadece topraktan olsun BMW olsun demekten başka bişey değil. BMW istiyorsanız minimum 3.20i düşünün.
BMW alınıpta 1.6 alınması sadece topraktan olsun BMW olsun demekten başka bişey değil. BMW istiyorsanız minimum 3.20i düşünün.
Benzinli BMW'nin yakıt tüketimi sizi korkutmasın.. Tabii ki dizel araba gibi bir sarfiyat bekleme ama BMW çoğu benzinli arabaya göre oldukça ekonomiktir.
320si kullanıyorum ve arabanın benzin tüketimi beni oldukça şaşırtıyor (olumlu yönde)...
Ancak tabii ki daha dolu bir araç da bulabilirsiniz verdiğiniz linktekinin dışında..
Performans konusunda birşey söyleyemem çünkü PUG kullanmadım ama 316 dahi olsa BMW her zaman BMW'dir, çok farklı..![]()
takas et bencede.. bmw iyidir![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
arkadaşlar aracımı sattım.. ancak ne alacağıma karar veremedimve acil araba almam lazım performans falan önemli çok önemli değil açıkcası güvenlik ve yakıt önemli 1.6 passat'a 41 lira fiyat aldım doğuştan ne dersiniz alayımmı yoksa başka bir aracamı bakayım ?
nasıl yani bmw mi ekonomikkk???
o araba kalkışta pati çekebiliyormuki yanlıcak...
1.6 passat ölü olur 4 kişi binersin canını sıkar..
1.4 tsi daha mantıklı o kasaya daha mantıklı bi motor lazım aslında 1.4tsi da deil 2.0 en az dicem ama bn passata ısınamadım ki hiçbizaman olumsuz yönde etkilemiyim seni..sen segment degiştirme bnce golf bak...
Komik olmuşÖncelikle söyleyim bmw nın çoğu arabasını kullandım.
İstedikden sonra 3.16 ile sabaha kadar lastik yakacak bi sürü adam sayarım sana... Ama 3.16'sı olan adam altında bmw power var sanmamalı Kalkışda ve ara hızlanmalarda rezil olur.
Yanlama konusu ise ;
Sara sara gitmez ama 1.6'da olsa RWD. Köşelerden yan çıkmasında sıkıntı yok.
İlla hardcore yapmak istiyosan, DSC kapatıp kontrayı verdiğinde ilk kaldırıma girince görürsün nası yanladığını.![]()
Ya gerçi zaten arkadaş bunu yanlamak saplamak için düşünmüyor kiKimse 3.16 uçuyor kaçıyor demıyor.
Sonuç olarak kullanmadan yorum ile yönlendirme yapmak yanlış.
Hatta e46 3.30d bak diyorum bana çok dua edersin.![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Valla benim arabam benzinli 2.0LT ve 8000 devir çevirebilen bir arabaya göre oldukça ekonomik...
Geçen hafta İzmir'den istanbula gittim, İstanbul'da Taksim'de kaldım ama 3 gün boyunca TEM'den her gün Gebze'ye gittim geldim, sonra da İzmir'e geri döndüm..
3 günde 1400km yol yaptım ve toplam 2 depo benzin harcadım, daha ne diyeyim?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)