Adaptif farlar sürüşe duyarlı farlar direksiyona göre sağa sola dönüyorviraj içlerinde rahatlık Liste fiyatı sadece titanium için 49 lira x pakette 3.500 lira 45 ten fazla vermeyin
İstanbul için Ford Gerçek'i tavsiye ederim ancak titanium x test etmek isterseniz Ford Bozkurt'da sedan ı mevcut haricinde bulamadım ben
Bu arada TXP en iyi ihtimal ile temmuz 1 - 31 arası gelir ben onun için ağustos 2011 istedim bilginiz olsun.. Sıfır yok TR'de..
Livestrong
Evt bende 11 model istiorm zaten bekliicemel mahkum
peki bu farlar merceklimi bi bilginiz varmi ?? oleyse sadece xenon ampul yeter
![]()
Hayirlisi bakalim... Tesekkur ederim bilgilendirme icin cok isime yaradi
Ama aklim bi s40 a gidio bi focusa gidio s40 en cok 2.eli sknti yaratio ama bakalim hangisinde icim daha cok rahat edicek hafta sonu gorces![]()
Rica ederim daha merak ettiğin şeyler olursa msn'den falanda yardımcı olabilirim..S40 bende baktım ama tarzıma uymadı uzay mekiği gibi geldi banaBu arada Anahtarsız çalıştırma artık standart haberin olsun opsiyon değil anahtarsız çalıştırma ile gelir focus alırsanız..
Valla Burak bana farkemiyo açıkcası yeni kasa eski kasa takıntım yok benim zararımıda göze aldım napimGülü seven dikenine katlanıyo valla
daha 1 yıl var yeni kasasına ve dediğim gibi ben beğenmedim "dışını" dizelin gelmeside 1.5 yılı bulur heralde.. Bora alıcaktım ciddi anlamda sölüyorum km leri çok uçuktu
![]()
![]()
Livestrong
Haydeee anahtarsiz calistirma super olmus ozamn
Icini gercekten iyi yapmislar 2012 nin ama ilk bakista disina alisamadm. 125 hp de iyi degermis![]()
evet ole gibi gozukuyo yaaa ... Babamda bakicak bakalim onun tercihi ne olcak.. Focus diicek biliorm ama olsun
![]()
yüksek km li arabadan it gibi tırsardım
albea multijet vardı 78000de arkasından yolcu ettik çok oldu kilometresi diye
kısmet çok uyguna 2 ön çamurluk işlemli bora buldum
198000de fakat 101 nokta testinden sorunsuz geçti motor yürüyen namına
şehirlerarası ağırlı kullanılıyormuş
hayatta kullanmam diyordum bulunca kaçırmamak gerekiyormuş onuda anladım
albeayı 34000e alıp 14000e sattık , bundan sonra sıfır aile şirketini açıp gider göstermediğim sürece zor
ama 2000i tamamen şahsi olmak üzere (lastik +komple bel altı boya + incik&boncuk aksesuar) 2000de kıllığımdan kaynaklanan komple ön takım motor kulakları , sıfır lastik v.s için masraf yaptım
pişmanmıyım hayır yine olsun yine yaparım
bir tane daha arıyoruz aynısından ama bir daha o fiyata o şans dönmez sanırım hala bulamadım![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Çok yakın büyük bir abimiz alırmısınız dedi , başka müşterisi varmış
böyle böyle araba çok iyi anlattı
sabahına bakıp aldık aracı
ama tam alemci aracıymış bagaj turşu arka koltuklar haydari kokuyordu , tavan sigara dumanından görünmüyordu baya birr uğraştık
yalnız 20-24e alsak aynı aracı temiz olsada yürüyene yine bir kaç harcayacaktık oda var
Yok biz ticariye sokmadık albeayı 78000de orjinal kmde orjinal olmayan ön parçların bir çoğu değişik bir şekilde sattıkticaride benzin-lpg albea var
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)