Golflerin o tak tuk amortisor sistemini cekecegime tayyar alirim daha iyi. Cok gicik bi durum ya
Printable View
Golflerin o tak tuk amortisor sistemini cekecegime tayyar alirim daha iyi. Cok gicik bi durum ya
bencede gtı ama fn2 dersen baya düşündürücü nede olsa yeni yüz her zaman avantaj.
ep3 ( bence ) JAPON
kesinlikle type r
Sadece sesi için bile alınır Type R :icon_tup:
Arada ciddi fiyat farkı yok mu? Fiyatları yakın olsa bence gti fazla gazlamayacak biri için süper bir araba
ep3 al ondan sonra golf al derim ... typeR tadı ayrı
senin için ideal araç golf gti dir söylediklerinden o anlasiliyor.
kesinlikle gtı konfor -kalite-güvenlik yapılıncada çok sıkı olur bence şu an tr de çok ciddi uğraşan az sayıda insan var ben bi vw e para harcamak istiyorum açıkçası
2.0tfsi cupra R alirdim :) hem tasarimi daha hos hem daha cok tune edilmis ornekler var TR'de hemde 40hp fazlasi var :) fiyat olarakta cupralar daha uygundur diye tahmin ediyorum
Benim tercihim Golf olurdu, Dou da ozetlemis zaten sebebini. Ancak butce el verirse tabi fiyati ne olacak bilmiyorum ama yeni cikacak olan Polo GTI dusunebilirsin. Tabi dedigim gibi fiyat hakkinda bilgim yok o acidan boyle diyorum. Cupra demisler de Golfteki orjinallik yok Leon'da, 1.6 102 HPlerle gorunus acisindan farkin olmaz. Neredeyse tum leonlar FR/Cupra kit takip dolasiyor :) Ayrica Seat bir kere daha ic mekan isciligi ve kalitesi olarak VW'den geride kaliyor (benim gorusum). Arada 40 HP fark olabilir ancak MK5 GTI ile gidisi arasinda nerdeyse fark yok gibi. Honda, gazlamayi on planda tutmayan birisi icin Volkswagen ile karsilastirmaya degecek bir marka degil bence. Diger sekilde de degil bence ama.
http://www.vwvortex.com/artman/uploa...ed_600_001.jpg
http://image.sportcompactcarweb.com/...board_View.jpg ....
Bu gazlama olayını da çözmüş değilim,
Gazlamayacaksa niye GTI alıyor, ben anlamadım, 1.4 tsi lar var mis gibi torklu torklu?
O motorun kapasitesi unutuluyor galiba, en iyi örnek Leon'lar.
Sadece tipik vw önyargısı yüzünden ve cupra varken 2-0 yenik başlamamak için insanlar golf gti yerine cupra tercih ediyor.
Yoksa aynı motor, aynı blok, ufak değişikliklerle de olsa büyük bölümü aynı.
20lik dişini çoktan çıkarmış gençler olarak şu; geçerim delerim, turbolar alayına go çekerim ayaklarını bıraksakta. Konfora güvene kaliteye önem versek... gelin almancı olalım :D konfora kaliteye doyalım:cokgreen:
ben mkV GTi derim.
Atmosferik olsaydı golf derdim.
Ama ciddi de bir fiyat farkı var. ep3 typer en mantıklısı.
ep3 derim.yolcu koltugunda gitmek bile ayrı bi zevkli.