amaan onu diğerleri ile kıyaslamayalım allah gunah yazar :D:D:D vergi dezavantajı çok :(
Printable View
bencede golf v GTi çünkü temizini bulabilmek çok daha kolay.sahibinden de rastgele baktığın bir GTi bile diri durumda. ama aynı şey ep3 typeR için geçerli değil. birçoğu yorgun araçların.fn2 desen eyvallah. donanımıda daha iyi ep3'e göre fn2'nin.ama GTi bence donanım sorunsuzluk şehiriçi gündelik kullanım olsun ep3'e göre daha ağır basıyor benim kafamda.ayrıca çok yakın bir abimde vardı golfGTi sıkıştırmadan kullanınca ş.içi 100km/11lt. gibi bi rakamdı.
kesınlıkle ep3
ep3 e geeeel :D:D http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=55932
Tercihler,beğeniler, beklentiler belirleyicidir...
Ben Type-R tercih ederim...
Golf GTI daha ağır bastı nedense
Ben Olsam ep3 aLırdım Şahsen.Sevdiğim için sadece pek bilgim yok.Duruşu yeter.
Gazlama yoksa GTi yorumlarına hiç katılmıyorum. Ep3 hala ilah sanılıyor kategoride nedense. İkisi de aynı güce sahip araçlar,kaldı ki GTİ turbo.Ben bile stock Ep3 ile rahatça yürüyebiliyorum , 2.0 Golf GTi çok daha iyisini yapacaktır.Performansı kesinlikle tatmin eder,hele ki DSG olursa daha da güzel bence.
YÜklenmeye de açık bir otomobil, Alman , kalite,konfor ve performans hepsi bir araçta..
Kesinlikle GTi derim ben.
bu konuda golf ü tercih ederdim kesin typerdada fn2 olsa daha ii olurdu ama
gerçi fn2 de olsa golf ü seçerdim ne bilim bi karizması ağırlığı var
ama cupramı desen fn2 yi seçerim mesela
fazla gazlamıcam dedin için gti;) alman kalitesi sonucta..
Bir arkadaşım vti,ep3 typer ve son olarak s2000 sahibi onun lafı aklıma geldi benim en lüksüm araçlarımda sadece AC tuşu oldu başka konfor donanım hiç biri yoktu :)