User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
122 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Fn2 stock 207 RC yazılım filitre

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ank ist farkı gercekden var ama şöför farkı da var ep3 bişey dedigim yok ama gercekden çok tuhaf bakalım seyredelim daha ne dicekler
    Aslında anlamaya çalışın bu ankara -ıstanbul veya 1200mt- 0mt. olayını.. bu vıdeodakı evvleden Turgut kardeşımın R plaka Fn2 sı sızde galıba..Turgut'da hakkıyla kullanıyordu,hatta ben geçtım enfazla bır boy ılerı gıttı,,yıne bır dığer Fn2 lı Engın kardeşımızde,(burda vıdeosu yok) eskı dragcıdır,arabası aşşa yukarı aynıydı.. .Fn2 ler başka atmo araçlar ıle denedığınde herhangı bır karmaşa olmamıştır.Tek fark yuksek rakımda turbo araç ıle boğuşmasıdır..
    Ben ızmırde Inanç'ın Rc sıne bındım hgt,gsı vs, ıle gıdışlerını gördüm..Ikı Rc dede sorun yok ıkısınınde kadranları aynı hızlanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında anlamaya çalışın bu ankara -ıstanbul veya 1200mt- 0mt. olayını.. bu vıdeodakı evvleden Turgut kardeşımın R plaka Fn2 sı sızde galıba..Turgut'da hakkıyla kullanıyordu,hatta ben geçtım enfazla bır boy ılerı gıttı,,yıne bır dığer Fn2 lı Engın kardeşımızde,(burda vıdeosu yok) eskı dragcıdır,arabası aşşa yukarı aynıydı.. .Fn2 ler başka atmo araçlar ıle denedığınde herhangı bır karmaşa olmamıştır.Tek fark yuksek rakımda turbo araç ıle boğuşmasıdır..
    Ben ızmırde Inanç'ın Rc sıne bındım hgt,gsı vs, ıle gıdışlerını gördüm..Ikı Rc dede sorun yok ıkısınınde kadranları aynı hızlanıyor
    allah aşkına ne hakkıya vites sesinden nsaıl atıgını anlıyoruz eveto araba bende ama istersen son halını video ve foto bölümlerindne baka bilirsin.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir rc nin fn2 ye o kadar fark atması bir garip olmus
    masallah rc ye diyelim sonra sahibi gucenmesin.
    ist da neden hic ciddi yuruyen rc yok hali hazırda ?

Ben olduğunu biliyorum ama sanırım foruma üye değiller , roll ortamlarına uzaklar..

Bir bizim RCpower - Kıvanç vardı oda stock a döndü..

krankta 210 luk RC , krankta 220-230 luk FN2-CTR ye farketmez 200 e kadar 0,5-1 boy arası önde olur.....

Aksini iddaa eden varsa deniyelim diyeceğim ama Antalya da araç yok fazla

Acaba Tamer arkadaşımızn yanına denizliye mi gitsek..OPC de var hem orda
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olduğunu biliyorum ama sanırım foruma üye değiller , roll ortamlarına uzaklar..

Bir bizim RCpower - Kıvanç vardı oda stock a döndü..

krankta 210 luk RC , krankta 220-230 luk FN2-CTR ye farketmez 200 e kadar 0,5-1 boy arası önde olur.....

Aksini iddaa eden varsa deniyelim diyeceğim ama Antalya da araç yok fazla

Acaba Tamer arkadaşımızn yanına denizliye mi gitsek..OPC de var hem orda
    olmadı benle bi denersin farkı görmüş oluruz bazen matematik rollada tutmuyor da o bakımdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah aşkına ne hakkıya vites sesinden nsaıl atıgını anlıyoruz eveto araba bende ama istersen son halını video ve foto bölümlerindne baka bilirsin.
    Aynı arabayı ıkı uç kışı surduk bız gözümüzle gördüğümüzü sölüyoruz senın uzaktan algılamanla bızım yakından görmemızın bırakta farkı olsun ,bızde ılk defa rolle çıkmıyoz,turgutun fn2 ıle deneyıpte çekmedığımız vıdeolarda oldu..Son halını vs göreceğımız bır durum yok boş yorum yapmayız merak etme sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı arabayı ıkı uç kışı surduk bız gözümüzle gördüğümüzü sölüyoruz senın uzaktan algılamanla bızım yakından görmemızın bırakta farkı olsun ,bızde ılk defa rolle çıkmıyoz,turgutun fn2 ıle deneyıpte çekmedığımız vıdeolarda oldu..Son halını vs göreceğımız bır durum yok boş yorum yapmayız merak etme sen
    evet boş yorum yapmıyosn haklısın ama çok boş konuşuyosun araba benim turgut geçmişde kaldı adam arabayı yurutememiş veya kullanamamış uzaktan algılamadan bahsediyosun komık duruma düşürme kendini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet boş yorum yapmıyosn haklısın ama çok boş konuşuyosun araba benim turgut geçmişde kaldı adam arabayı yurutememiş veya kullanamamış uzaktan algılamadan bahsediyosun komık duruma düşürme kendini
    Sen haddini aşma istersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen haddini aşma istersen
    sen ne yazdıgına dikkat et ondan sonra bana nasıl konuşacagımı söyle ne kadar çok biliyormuşsunuz bu işi yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ne yazdıgına dikkat et ondan sonra bana nasıl konuşacagımı söyle ne kadar çok biliyormuşsunuz bu işi yaa
    Saçma sapan gerılmene gerek yok senın arabana bışey dıyen yok kendı kendıne alevlenme adam gıbı yorumunu yap kımle konuştuğuna kıme "boş konuşuyosun"dedığıne dıkkat et ..dunku forum bebesı değılız rıca edıyorum uzatma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçma sapan gerılmene gerek yok senın arabana bışey dıyen yok kendı kendıne alevlenme adam gıbı yorumunu yap kımle konuştuğuna kıme "boş konuşuyosun"dedığıne dıkkat et ..dunku forum bebesı değılız rıca edıyorum uzatma
    ben gerilmiyorumda sen birazcık telaşlandın sebebi beni ilgilendirmez ama ben adam gibi yorum yapıyorum sen merak etme sen ADAM gibi yazdıkdan sonra aynı şekilde cevabını alırsın dikkat et derken tehditmi ediyosun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gerilmiyorumda sen birazcık telaşlandın sebebi beni ilgilendirmez ama ben adam gibi yorum yapıyorum sen merak etme sen ADAM gibi yazdıkdan sonra aynı şekilde cevabını alırsın dikkat et derken tehditmi ediyosun ?
    Yazılanları ve yazdıklarını baştan sona oku sana veya arabana bır sataşma varmı ? yok o yuzden polemık yaratmana gerek yok tehdıt edecek bır durum yaratmadığına ınanıyorum ankarada olsan veya ben ıstanbulda olsam bır şekılde yuzyuze konuşuruz burdan boş beleş muhabbet oluyor senden tekrar rıca edıyorum uzatma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanları ve yazdıklarını baştan sona oku sana veya arabana bır sataşma varmı ? yok o yuzden polemık yaratmana gerek yok tehdıt edecek bır durum yaratmadığına ınanıyorum ankarada olsan veya ben ıstanbulda olsam bır şekılde yuzyuze konuşuruz burdan boş beleş muhabbet oluyor senden tekrar rıca edıyorum uzatma
    evet dogru aynen öyle kısmet olurda ist gelirsen yuz yuze konuşuruz polemik yaratan sensin konu uzasın diye yazıyosun arabama zaten bişey diyemezsın çünkü nasıl oldugunu bilmiyosun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet dogru aynen öyle kısmet olurda ist gelirsen yuz yuze konuşuruz polemik yaratan sensin konu uzasın diye yazıyosun arabama zaten bişey diyemezsın çünkü nasıl oldugunu bilmiyosun.
    Konu uzamasın dıye bırkaç kez yazdım,kımse kımsenın arabasına bışey demıyo zaten nasıl olduğununu merak etmıyorum,ben daha once fn2 ve rc nın nasıl gittiğine şahit olan biri olarak yorum yapıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu uzamasın dıye bırkaç kez yazdım,kımse kımsenın arabasına bışey demıyo zaten nasıl olduğununu merak etmıyorum,ben daha once fn2 ve rc nın nasıl gittiğine şahit olan biri olarak yorum yapıyorum.
    geçmiş geçmişde kalmışdır geçmişde fn2 lere filitre zor bulunuyodu şimdiki konumu eskiye göre çok çok iyi denemk isteyen tanıdıgın RC varsa beklerim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş geçmişde kalmışdır geçmişde fn2 lere filitre zor bulunuyodu şimdiki konumu eskiye göre çok çok iyi denemk isteyen tanıdıgın RC varsa beklerim .
    Istanbulda Rc'ler ankaradakı avantajını kaybedıyor,..Rc yok ama ıstanbulda tanıdığım ep3 var onla dene dıyecem o da adaletsız olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbulda Rc'ler ankaradakı avantajını kaybedıyor,..Rc yok ama ıstanbulda tanıdığım ep3 var onla dene dıyecem o da adaletsız olur
    sen hiç merak etme allah kısmet ederse ep3 ler için bi aksilik çıkmazsa temmuzda hazır olur arabam deneriz sıkıntı olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen hiç merak etme allah kısmet ederse ep3 ler için bi aksilik çıkmazsa temmuzda hazır olır arabam deneriz sıkıntı olmaz.
    Yok zaten merak edecek bır durum yok,onunda ışlerı var,hazıran gibi biter o zaman herkesle deneyecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ep3 fn2 rs vtec 207rc 206rc hepsi birbirini yesin konuda hepsi geçmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skate61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ep3 fn2 rs vtec 207rc 206rc hepsi birbirini yesin konuda hepsi geçmiş
    evet biraz çorba oldu konu bizim arabalardan başkalarının arabalarına kadarda gitti.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)