Arkadaşın derdi belli o zaman..
Araba degilde nam_ım yürüsün peşinde..![]()
subaru
type-r
Allah hepimizin gönlüne göre versin - for me (STI)-mümkünse 2004
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ben rolling yapıyorum ben ilk aldığım araç gc8 oldu yaptık ettik sonra typer aldık ufaktan birşeyler yaptık ettik...
roll amacına uygun typer ön plana çıktı...
ben isim peşinde koşma meraklısı bir adam değilim...
gc8 benim için bitmiştir 1 senelik periyodda aldığım kadar keyfini aldım nokta...
subaruya ancak bir sti ile oda stok olma koşuluyla dönerim onun dışında zor...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bu arada genel bi kanı oluşmuş. yerinde kimsenin cannı tehlikeye atmayacak şekilde rolling yapmakta veya arkadaşın bu konuda aracını hazırlyıp iddialı olmayı istemesi çokmu garip bi durum ! bazı arkadaşlar öyle aşağılıyıcı bişekilde söylemişte. sanki arka tekere tepsi koyup el freni çekiyorda bi hor görme sezdim. nasılki 4x4 araçların yol tutuş üstünlüğ varsa önden çekişinde düzde hızlı gitme özelliği var..
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Bence şuanda da kimse bakmasın böle düşünen varsa. Biz gerekli ilgiyi gösteririz. Buda benim düşüncem.
Şaka maka valla benim gözümde şöle bişi var 97senesinde ben dayımın gc8ine bindigimde ap ayrı bi dünyaya giriyodum zevkten dört köşe oluyodum.Herkesin küçüklükten beri sevdigi bi araba vardır.
97 model araçın normal olarak hemen hemen yarı yaşında olan bi araba ile zaten karşılaştırılamaz. Teknoloji epey farklı iki araç arasında ve ikisininde kendi dalında üstün oldugu özellikleri var. Biri 4 kapı digeri 2 kapı öncelikle , biri 4 çeker biri önden çeker vs vs. Neyin karşılaştırılması yapıyo anlamıyorum.
Yigit bence sen neyle gazlamak istedigine karar ver bence, siteden görüldügü kadar gc8 sana yük oluyo sat kurtul typerını paşa paşa yükle turbola, sc yap veya N/A yükle. Elbet birisi birisinden daha çok istiyosundur. Kullanırken zevk aldıgın araçı seç, hangisinin iyi olup olmadıgını bakma. Çünkü sen ikisinede tonla para vericeksin kendi ZEVKİN için. ZEVK aldıgını kullan derim.
Ha ben Subaru fanatigimiyimdir, evet.Fanatik derecesinde severim Subaruyu ama iyi olan arabayada binerim, modeline bakmam. ( Evo, typer, m3 vs vs )
500 hp lik önden çeker araç direksiyon iptalide yapılacaksa güzel olurnasılsa çevirsende dönmez hep ileride olmaz bende gc8 derim en azından yolu tutar kalkerken iyi kalkar viraj dönme kabiliyeti olur ep3 te o güçle ne kalkar ne viraj döner
![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla zevk meselesi veya imkan meselesi
ben düz yolda gitsin isterim ona göre yaparım. trafikte zorlamam, piste çıkmam time trial için.
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
TR de cıkılacak pistmi varda biz bilmiyoruz
diger turlu trafikte makastı apacilikti yasımız gecti sehirler arasıda gitmem typer ile sirtket aracı var iken neden yol tutan bir araca ihtiyacım olsun ?
suan sadece cai var o bile zevkli cok guzel sesi var makul tukeriyor arıza yapmıyor dah ne olsun![]()
Elma ile Armut..ikisininde tadı güzel..
Bir tanesinde A vitamini fazla bir tanesinde C vitamini fazla hangi vitamin daha çok lazımsa onu almakta fayda var
gc8 para harcanırsa hızlı ve keyifli gider..
k20 stok motorla bile iyi güçler elde ediyor ama fwd..
en iyisi k20 swap gc8olsun konu kapansın
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
düz yol arabası diyenler sürekli virajlı yollarda yarış mı yapıyorlar acaba![]()
![]()
subaruuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
illa tpr'ye karsı Gc8 karsılastırması yapacagız dendıgı ıcın keske Gc8'ın STI modelı TR'de olsaydı dedım.
deseydınız 98 Gc8 vs 98 VTI veya 05 STI vs 05 TPR karsılastırması yapacagız zaten sorun olmazdı.
bı oncekı mesajımda sordugum sorumu da tekrarlamak ıstıyorum;
kazasız belasız bının tahmınım 30 veya 35 lı bır hondanız var. turbo zaten 4000lerde kendını gosterıyor (vtec de hala acılmadıgına gore) bu durumda sehır ıcınde basma ımkanınız olmadıgı ıcın hem az yakıyor hemde kullanısı oldukca zevklı oluyor. pekı hangı vırajı 4000rpm ustu tam gaz donebılırsınız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)