3 serit 5 serit direksiyonla alakalı...
fwd aracı iyi süren bi söfer her türlü 4wd ye atlaRRRR...ama pistte ama dag yolunda ama orman yolunda...
Printable View
3 serit 5 serit direksiyonla alakalı...
fwd aracı iyi süren bi söfer her türlü 4wd ye atlaRRRR...ama pistte ama dag yolunda ama orman yolunda...
gzumde kucultmuyorum fwd aracları. fwd sabıt buyuklugunde duruyor. ama awd aracların yaptıklarını gordukce daha cok buyuyorlar gozumde.
sende subaru sahıbısın, emınım bırcok hondanın dıreksıyonuna da gecmıssındır. (ıkısını de standart dusunelım cunku modıfıyeye gırınce ısın boyutu degısıyor.)
vırajda, makasta vs vs subaru mu daha cok guven verıyor hondamı?
subaru mu daha ıyı alıyor vırajları honda mı?
arkadaslar ınatla honda dıyorlar, ben de subaru dıyorum.
valla övüyolar mcs leride onuda bekleriz :hehe: özgünü çağırın bana o kullansın arabayı en son geçtiğimi hala inkar ediyo :D
mcs bulursan kullan yada iyi bir soforun yanina bin derim .
4 ceker guvenlidir kimse aksini iddia etmez , tutunursun her kosulda az cok ama tutunursun ve gidersin . ama ole 3 5 serit sag sol cekmeyle fwd olabilicek birsey yok yani . imkan yakalarsan izle o youtube linkindeki videolari , 911 kovaliyor adam mcs gp ile , duzluklerde acilan ara frenaj noktasi ve virajlarda tampon tampona kadar iniyor .
birde ben atladim yada gormedim kim inatla honda subarudan iyi yol tutuyor yazmis ?
elma ile armutu neden karsilastiriyorsunuzki :D
typer typer typer:)
subaru mu daha ıyı alıyor vırajları honda mı?
arkadaslar ınatla honda dıyorlar, ben de subaru dıyorum.
araya bı bos satır koymustum anlam karısıklıgı olmasın dıye.
son cumlenın vırajla ılgısı yok. demek ıstedıgım sabaha kadar da muhabbet etsek ben ınatla subaru onlarda honda dıyecekler.
subaru ralli yapsin :)
stok gc8 ve ep3 ün topgear pist zamanları var mı?
ben aynı şeyleri okumakdan ve söylemekten sıkıldım, kim neyi istiyorsa onu alsın binsin zevk alsın sadece rollde... bu dünyada yarış denilen şey bir tek rollden ibaret dimi bunun drağı time tiali virajı hiç yok demi varsa yoksa rolll!!! diğer kulvarlarda başarılı olmasın ama mutlaka %500 rollde iyi olsun yeter mantığı gayet doğru nede olsa...
Burası türkiye her zaman roll yaparsın ama her zaman time trial,drag yapamazsın...
roll araçlara zarar vermeden yapılan en güzel yarış biçimi sevilmesi bu yüzden...
neden korkuyorsun o zaman zarar görmekten? madem zevk alacan aracından aaaa olmaz aracım kırılır incileri düşer drag yapamammı diyecen? rakibin yada arkadaşın roll yapdıkdan sonra hadi birde drag yapalım deyince olmazmı dicen???
fazla marka fanatikliği yapılıyor gerçek olan ise burası türkiye ne yazıkki amerika yada avrupadaki zaman koşturcagımız pistler olanaklarımız yok 404 gibi drag pistinde tutunan (asfalt ve pist kalitemiz yüzünden) aracımız yok tamamen zevk ve kişi isteğine bağlı burda birbirnize sen roll cüsün sen virajcısın sen sarıyorsun sen tutunana kdr ben uzuyorum demeğe gerek yok bence 2 side kendi klanmanında efsane olmuş araçlar gc8 yıllardır belki bir çoğumuzun büyürken hayallerini süsleyen hep yeri olan bir araçtır kötü gc8 var iyi gc8 var bunları türkiyede bolca görmek mümkün birinin k20 si birinin efsane duruşu ve 4 çekeri yüklücem dersen ep3 tercih olur çünkü alınan güç ve verim harcanan paraya göre gc8 den daha üstün(n/a olarak bahsetmiorum) 2 sininde zayıf tarafları var elbet ama tamamen zevk ve tercih meselesi ama şahsi fikrim şuan imkanım olsa ep3 alır roll kovalarım diğer ep3 lerle denerim yada diğer şaka makineleriyle ki bunu onları geçmek hırsı için değil tamamen keyif için yaparım ama 30 lu yaşlarıma yaklaşınca yada geçince gc8 alır orjinalliğini bozmadan dıştan tatlı tatlıda yüklenirdim motoruna bence böle olmalı
hiç gerek yok ...
gc8 le geziniyorum 5 gündür korkuyorum şanzuman olsun motor olsun birşey olurmu diye dün akşam askerlik konvoyu yaptık zorladımda iyi dedim dr ecu güzel bir ayar yapmış kıramıyoruz birşey olmuyor diye...
bugünde zorladım biraz sefa aradı yavaş git sol dan sağa zıplama öyle diye :D:D
ama bunlar hiçbirşeyi değiştirmez gc8 bitti benim için ;)
o zaman satta garibim garibim çekmesin senden daha fazla, değer verecek biri alsın...
gc8de diff oranı 30-70 yapılsa çok birşey fark eder mi roll vs de ?
Gc8'i yüklerim 400-500 hp için. Ama EP3'üde çıtırdan atmosferik yüklerim.
Tsukuba lap times
2005 Subaru Impreza STI Spec C --- 1.06.53
http://www.fastestlaps.com/car4728c5c71a53a.html
2001 Honda Civic Type R (EP3) Japan version --- 1.09.872
http://www.fastestlaps.com/car_Honda...n_version.html
2008 Mugen Honda Civic Type RR --- 1.06.68
http://www.fastestlaps.com/car_Mugen...c_Type_RR.html