gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Bir kere usta var , USTA var.
Dediğin kategoriye ben giriyorum, 500 hp olarak planlanmış bir GC8'e sahibim. Ne 8 kere motor kırdım, ne 3 kere şanzıman kırdım. İlk aldığımda kapağı çatlattım, sonrasında motor yapıldı, 18g turbo ile de şanzımanı kırdım, şimdi dogbox var. 2007den bir de tık demedi.
Gelelim diğer konuya, GC8 mahallenin kötü çocuğudur. 4 kapısı vardır, aileni de bindirirsin, bagajına ve koltuğuna yük de koyarsın. Kar yağar çıkarsın, yağmur yağar çıkarsın, en virajlı yollara tapagaz girersin, tren gibi de çıkarsın. Ayy bu sarar mı, ay bu viraja girerken understeer yaşar mıyım, ay ay ay götünü saldı yusuf... yusuf diye de ağlamazsın.
Buradaki hiç kimse, hemde hiç ama hiç kimse (honda tayfası direkt dahil olarak) çıkıp da şu arabanın keyfini alayım demiyordur buna eminim. Siz çıkıp ulan bi bolu yapıp geleyim, yolda biraz eğleneyim demiyorsunuzdur. Varsa yoksa roll. Hadi roll yapalım , düz yolda yanımdakini geçeyim diyor herkes. Bu mu zevk Allah aşkına?
Gelelim parça mevzusuna, bu site genellikle Honda sürenlerin çoğunlukta olduğu bir site, dolayısı ile herkes honda parçası satıyor, alanı da satanı da bol. Fakat dünyayı Honda ekseninde görmeyin lütfen. Subaru'nun zebil gibi parçası mevcut, istediğiniz her şeyi alabiliyorsunuz. Hatta adam gibi USTA'nız hatta ben usta kelimesini pek sevmem GARAJ'ınız var ise her bir şeyi yaptırırsınız. Benim emme manifoldum, benzin yollarım, enjektör kütüklerim gibi bana göre en pahalısını alsanız yaptıramayacağınız şeyleri benim gittiğim GARAJ yaptı. Her bakan bir daha bakıyor.
Yiğit-Y senin tek düşündüğün düz yolda gazlamak, yanındakini geçmek. Sen arabacı değilsin, ben seni Gazcı olarak düşünüyorum.