Ahmet:
muştuyu al yanına la
adamın arabası yok çekim yapsın yanında
Yaşar:
reis benim araç nakliye aracı değil aryıca polis yakalarsa tonajdan ceza yerim en az 3000 lira döte girer
:D:D:D
mustafa adamını tanı :D
Printable View
Ahmet:
muştuyu al yanına la
adamın arabası yok çekim yapsın yanında
Yaşar:
reis benim araç nakliye aracı değil aryıca polis yakalarsa tonajdan ceza yerim en az 3000 lira döte girer
:D:D:D
mustafa adamını tanı :D
CZT Rules :redspotda
boost cut olmazsa eger 100-200de czt rulez diyorum :D
Mami Makinennnn nerdesin ???
yağmur durdu.
aynen ahmet yagmur durdu getir su coltu görelim ne hale getirdin ufaklıgı rol olsun camcar arabası bulunur hem :)
dananın kuyrugu bu gece kopar mı ? :D:D kom underwear ın sponsorlugunda :D:D
hadi hayırlısı abi canlı yayın gider aslında bu çekışmeye ,seyırcı etabı yapsak mı ne dersınız ;)
sonuç ne olduki acep
Sonuç şöyle oldu 2 ye 2 denedik mecburen videomuz olsun istedik kamera aracı bulamadık buldugumuzda çok uzakdaydı gelmesine gerek yoktu,2 vites 4000 devirde denemeler oldu 4 defa denedik birinde bir boy önde oluyor czt diğerinde kafa kafaya yada yarım boy önümde giderken kesiciye giriyorum 3.denemede viteslerimde cartlama oldu 5.denemeden sonra vites 2de kaldı :( gece geç saatlerde CRM ye götürdüm aracı yapılsın müsait oldugumuzda yeke yek de deneyecegiz inşallah ilk denemede kornanın gazabına ugradım 3 boy önde gidiyordu czt birindede ahmet kornanın gazabına ugradı 3 boy önde gidiyordu 106 :)
Sonuç bu net olarak şunu söyleyim herkezin beklemedigi bir sonuç bence YG nin bu kadar gidebilecegini düşünmeyen arkadaşlar için üzgünüm yapabilecek birşey yok makina dertli :)
Oylamaya katıldıgınız için teşekkür ederim beni destekleyen tüm arkadaşlara selam eder gözlerinizden öperim :icon_tup:
106 için crm performans Suat,Eyüp,İlker,İlhan,ustalarıma teşekkür ederim:icon_tup:
czt nin egzozunu yapan İskender ve Ahmet ustanın ellerine sağlık :icon_tup:
Ayagımızın altındaki gazı bizden eksik etmeyen gaz sevgisini aşılayan mami makinen seni ayrıca Seviyoreee.
2 YE 2 turbo araçla atmosferik araç denerken tabiki turbo için avantaj atmo için dezavantaj olur yeke yek güzel bir deneme bekliyoruz :)