Ahmet:
muştuyu al yanına la
adamın arabası yok çekim yapsın yanında
Yaşar:
reis benim araç nakliye aracı değil aryıca polis yakalarsa tonajdan ceza yerim en az 3000 lira döte girer
mustafa adamını tanı![]()
106 Gti
Colt Czt
Ahmet:
muştuyu al yanına la
adamın arabası yok çekim yapsın yanında
Yaşar:
reis benim araç nakliye aracı değil aryıca polis yakalarsa tonajdan ceza yerim en az 3000 lira döte girer
mustafa adamını tanı![]()
boost cut olmazsa eger 100-200de czt rulez diyorum![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
yağmur durdu.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
aynen ahmet yagmur durdu getir su coltu görelim ne hale getirdin ufaklıgı rol olsun camcar arabası bulunur hem![]()
dananın kuyrugu bu gece kopar mı ?kom underwear ın sponsorlugunda
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
hadi hayırlısı abi canlı yayın gider aslında bu çekışmeye ,seyırcı etabı yapsak mı ne dersınız![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Sonuç şöyle oldu 2 ye 2 denedik mecburen videomuz olsun istedik kamera aracı bulamadık buldugumuzda çok uzakdaydı gelmesine gerek yoktu,2 vites 4000 devirde denemeler oldu 4 defa denedik birinde bir boy önde oluyor czt diğerinde kafa kafaya yada yarım boy önümde giderken kesiciye giriyorum 3.denemede viteslerimde cartlama oldu 5.denemeden sonra vites 2de kaldıgece geç saatlerde CRM ye götürdüm aracı yapılsın müsait oldugumuzda yeke yek de deneyecegiz inşallah ilk denemede kornanın gazabına ugradım 3 boy önde gidiyordu czt birindede ahmet kornanın gazabına ugradı 3 boy önde gidiyordu 106
![]()
Sonuç bu net olarak şunu söyleyim herkezin beklemedigi bir sonuç bence YG nin bu kadar gidebilecegini düşünmeyen arkadaşlar için üzgünüm yapabilecek birşey yok makina dertli
Oylamaya katıldıgınız için teşekkür ederim beni destekleyen tüm arkadaşlara selam eder gözlerinizden öperim
106 için crm performans Suat,Eyüp,İlker,İlhan,ustalarıma teşekkür ederim
czt nin egzozunu yapan İskender ve Ahmet ustanın ellerine sağlık
Ayagımızın altındaki gazı bizden eksik etmeyen gaz sevgisini aşılayan mami makinen seni ayrıca Seviyoreee.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
2 YE 2 turbo araçla atmosferik araç denerken tabiki turbo için avantaj atmo için dezavantaj olur yeke yek güzel bir deneme bekliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)