evet dou ben kendisiyle almadan evvel konuşmuştum fatih abi racer cornerin sahibi yaptırmış aynen dediğin gibi ekonomi amaçlı birşeyler yapılmış.;)
Printable View
bu araba fatihin araba mı ? ben bilmiyordum ?
benim bildiğim fazla bişi yapılmadı o arabaya.. bence 175-180 beygir anca verir.
bende acaba denesem mi diye dusunuyordum :)
senin ayar yaptırmadan denemen talihsizlik olmuş. ayardan sonraki video baya farklı olur.. :)
bazı cok bilen arkadaşlar da typer dan 5 boy yersin demişti sonra lafını yemişti.. :)
videoları yenı ızledım maşallah ıkısınede 106 ya helal olsun ama czt de bı kaç sıhırlı dokunuşla daha ıyı olur... czt ;)
YG'yi benim araçla C.tesi deneyebilirz.Full HD.Referans Mami Makinen.By Hakan TAN.
haberdar olalımda hazır cam carda varken bızım tayyarlarıda aradan cıkaralım ;)
Tabiii Haydarlarıda beklerim:redspotda.
eyvallaaaaa :D:D
106 yı geçiyorumda geçerken gaz kestimde:icon_tup: ayarım bozukda viraj geldide, emniyete girmezdim girdimde Demekki bayagı bir hırs yapmışsın emniyete girdigine göre :D 1 saniyede kesiciye girdide falanda filanda :D
Ceketimin kolu yok bu alemin sonu yok vırt orda vırt burda nerde ....... orda oyna :D
YG nin bu kadar gitmesi sen dahil çok arkadaşı şaşırtmış kimse böyle bir sonuç beklemiyordu daha önceki denemelerinizde YG ile 2 boy fark oldugunu söylüyordun işlemler yapılırken boyları sayarsınız demiştin şimdi beni geçtigin videolara bakıyorum boyları sayamadım ,sen cumartesiye işlerini bitir gel dedğimiz gibi tek tek deneyelim AK koyun KARA koyun çıksın meydana.
Ahmet abi motorda ne yapılmışsa söyleyen bir adamım tanırsın beni şu yok bu yok diyipde araba geçen adamlarla karıştırma beni :icon_tup:
7000 devirr 220 kesici kesiciii :D:D:D gülücem dıye burda kesiciye gırdımm a.q :D:D
masallah ıkısınıde bu araclar bırbırlerını gecemezzz boyle kafa burun gıderlerr ;)
ikiyyüüüzzzzzzz geliiyoooozzzzz :D
bu arada ahmet aracına ayar sart kanka, OZ musaıt bı zmanında el atsın aracına derım ben...
evet kanka beklemedeyiz özgün cevap vermedi henüz
kanka ben motorda fazla bişeyler varda sen söylemiyon demedim zaten.araba bizim biliyoruz her şeyini o yönden sıkıntı yok.bana diyon hırs yapmışsın diye önce sen daldın emniyet şeridine nasıl olacaK :)
aga milletin gazına gelme teke tekte yok 106 daha fazla farkederde 106 geçerde.bırak hayal dünyasını yarım boy bi boy felan olmaz bu sefer haberin olsun ;)
videolar bu sefer halka arzedilsin ama ahmet :)
kurumsallaşma yönünde ilerliyoruz borsaya girip halka açılacağız murat :D
bu sefer streetfire atarız sıkıntı yok