seyfi_pol Nickli Üyeden Alıntı
2 ye 2 de ctz de gti da çok iyi gitmiş. fakat czt bi süre sonra arayı açmış doğal olarak anormal bi durum yok. gti Baya ciğerliymiş allah kaza bela vermesin yaşar abi. Bende eski 106 gti kullanıcısı olarak tabiki 106nın geçmesini temenni ederdim ama ortada czt var bu arabalar 106 motor teknolojisine göre çok daha iyi.. 106'nın her zaman olduğu gibi en büyük avantajlarından bir tanesi kg'si.. Bence 106'ya egsantrik girildiği anda czt baya yorulacak. 106'nın şansı baya yükselicek.
175 hp mini cooper-s R56 Aracımla 106 gti yarıştırdım bu gti çok temiz ve cigerliydi. max 2 boy atabildim. aynı araca egsantrik girildiginde 2ci vitesden sonra birbucuk boy atabildi bana. yani 106 ya doğru düzgün temiz usta elinden egsantrik atılırsa czt nin şansı kalmaz gibi görünüyor.
Colt czt'deki sorun bence sorun değil Ahmet abicim. Normaldir arabayı arka arkaya bu kadar sıkıştırınca. Motorun ısı dengesizliği yaşıyor. ve bunu göstergelerin net gösteremez.. Motor şişme yapıyordur. bence aracınız performans kaybettiğini anladığınız anda bir süre rolantide bekletip motorun kendi kendisini beklemek bir çözüm olabilir. 2 arabada çok güzel allah kaza bela vermesin..