arkadaslar 2 aracda atmosferik gırtlak yüklü deneme yapıcaz sonuc ne olur fikrinizi almak istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm....
arkadaslar 2 aracda atmosferik gırtlak yüklü deneme yapıcaz sonuc ne olur fikrinizi almak istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm....
Swift 1.3 GTi lar gerek atmosferik gerekse turbo olarak ülkemizde pek tercih edilemesede güzel yüklenen araçlar... Videoları araştırlabilir, yada forumlarında bakılabilir.
Zaten köpek gibi devir dönüyorlar...
Civic d16 makine ile ne kadar oluyor atmosferik bilmiyorum, swift kendi 1.3 makinası ile atmosferik ne kadar oluyor onuda bilmiyorum, şanızman oranları ve dönecekleri devirleri hiç bilmiyorum. Bu soruya o sebeple çevap vermek nasıl olur... onu hiç bilmiyorum...
Bazen aracınız daha güçlü olur ama devir dönen daha güçsüz araç gelir zort die geçer sizi...
gırtlak mevzusu, polemik mevzusu olur yani...
swift =dereceli,piston,cai,egzos,ince conta
si sahibi arkadasta gırtlak dolu olduğunu söyledi bende onun yalancısıyım![]()
swift kullandım cidden ii devir dönen düzgüm dokunuşlar yapıldığı zaman çok ii yürüyen araçlar.ama si ın da speclerini bilmemiz lazım..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
gırtlağın durumu önemli bencede.swiftlerin cok iyi gittiğini biliyorum ama
arkadaslar swift arkadasımın arabası speclerini yazdım bu specler baz alınarak yorum yapılsada olur nden diceksiniz si nin speclerini bilmiyorum bilmedğim için bu sekilde yorum yaparsanız az cok kafada sekillendirilebilir swift 780 kg si 1000 kg onun için belkide orantılı olabilir...
Si'da gırtlak olayı çok değiştirir.
Yani Si specleri şöyle olursa.
Tepeli güzel sıkıştırmalı bir piston ana kol yatak
headers + emme + eksoz sistemi + egzantrik + 3. 4. crx
cai + beyin olursa bence Si'ın şansı gayet yüksek çünkü böylece gayet güzel yürüyen bir makine çıkar ortaya
swift =dereceli,piston,cai,egzos,ince conta oaln specli bir swift i geçer bence![]()
Swift yapmak daha zor olucaktır emme ne kullanılacak?Genelde Custom çalışılır imkanlar daha kısıtlı eğer Si gerçekten tam anlamıyla dolu ise n\a olarak si alır ama arkadaşınızın gıtlak kavramı chip filtre eksoz headers ise malubiyeti kaçınılmaz olur
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
valla arkadaşlar 2 aracada sahip oldum
standart swift standart si yi sıfırdan kalkınca elek eder
cihanında dediği gibi si nin gırtlak tabiri bambaşka olabiliyorama egzantrikli pistonlu bi swift çook fena yürür
![]()
swiftin çok ciddi bir kilo avantajı var, 250 kilo fark var, ayrıca swiftlerde çok iyi giden makineler.
yapılan modların hakkını vererek yürürse swift geçecektir
Yok kanka o spec lerdeki bi swift'i geçer bence dedim cümle doğru![]()
Swift hafif makine ama aktarma ıvır zıvır bence güzel yüklü bir Si'nin geçiceğini düşünüyorum halen.Bu arada denemeleri 0 dan mı yapıyoruz roll mü 40 200 mü 60 200 mü son hız mı neye göre?
O speclerdeki bir Swift'i ciddi güzel hazırlanmış bir Si ama cidden güzel atmo gırtlak mantığı taşıyorsa geçer derim halen
Yani Si'ına atmosferik gırtlak diyen arkadaş Skunk2 emme Güzel bir egzantrik kasnak sağlam güzel sıkıştırmalı bir piston ana kol yatak cai eksoz sistemi dc headers adam gibi bir eksoz 3 4 crx dişlisi güzel bir beyin ve ayar yapılmış mantığındaysa işler çok değişir.Si alır derim.
Ama arkadaşın gırtlak mantığı açıkta boruyla yalıtımsız bir filtre el yapımı bir dandik aktarma borusu vadesi gelmiş bir stock motor p29'a ayarsız bir chip sadece 51'lik eksoz falansa şansı çok az arkadaşınGünümüz Tr'sinde böyle araçlara gırtlak mantığı biçen arkadaşlarımız çok
Heleki şanzıman değerleri orj ise 4.viteste tutunması imkansız gibi bişey olur
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
swift yola tutunmaz o kilo ile ama standartlara bakarsak si a şans vermiyroum![]()
yükleyeceksen bence swiftle uğraşma hem çok masraflı hemde aldığını gücü yere yansıtamayacağın bir araç ortaya çıkarmış olacaksın
si alacaksanda biraz daha üste çık vtec al benceama yinede 2,0 lara karşı şansın çok zor olacak.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)