stock fakat yurürü düzgün bi rs bravonun kocası olur![]()
stock fakat yurürü düzgün bi rs bravonun kocası olur![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bence rs te gerçektende hiç bişi yoksa tamamen standartsa 200+ hızlara geçilmedikce bravonun şansı var ,,sonrasında nolur belli olmaz,,,,muratın denediği rs neyse ne adam geçmiş mi geçmiş bu kadar basit bi konu,, başka standart rs i geçerdi geçemezdi bunlar göreceli ve değişken kavramlar,,,sizinde dediğiniz gibi rs lerde artık yaşlandı km lerine kullanımlarına bakımlarına göre büyük farklılıklar göstercektir .............
neysmıs la bu rs ler boleeee.
RS düzgün bişeyse, 50de 2. vites için bravo açar sürat arttıkça RS kapatıp geçer diye düşünüyorum. RS, u rs gibi yürüyosa bravodaki kameraya dürbün lazım:P
torku kaç?
murat rs en baba araba bilmiyormusun rs geçerstock rs i bilmem ama o bravoyu biliyorum yazılımdan önceki halini.eğer bravo geçerse rs i benim 1.4 turbo a3 te bi ihtimal geçebilir
stock olan rs le bende denemeyi isterim.145-150 bg arası 1.4 turbo a3 um var kilosuda ağır bakalım nasıl gidecekler
![]()
ankara ya gel bekleriz kim kimin üstünden atlar.. ?
konu RS ile Bravo için. burada polemik yaratmak için konuşmaya gerek yok konuyu sapıttırma.. madem öle iddaa lısın gel ankaraya deneyelim kim kime saplıor. bakalım ..
ayrıca denemek için çıtırdan yüklü vtec varsa onla da deneriz. bakalım sonuçlar nasıl olcak diye.. maksat muhabbet
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
RS vs bravo denemesi zevkli olur ama RS açısından(not her iki arac icin de hosaf spec olmamaları sartını gozonunde bulundurarak tabıkı)
tork kaç diyorsun da, tork ve beygir bağıntısını biliyor muydun?
tork = moment.
beygir momenti ne kadar kullanabildiğin.. yani o momenti üreterek ne kadar devir dönebildiğin..
7000 deviri dolu dönebilen 200nm torklu bir makina 350 nm'lik 3500 deviri dolu dönebilen bir arabadan tork olarak hiç bir şartta zayıf kalmazkeza bunun bir de ağırlık faktörü var, şanzıman oranları var..
1.9 tdi 215hp 440 nm ibiza cupra tdi stock bi RS ile çok yakın..
215 hp 440 nm den fazla mısınız?
RS neymiş bee dediğiniz araç type-r üretilene kadar en hızlı 2 litre hothatch..
önce astra gsi, civic vti vs bunları geçin derim.. stock RS'i geçiyorsanız zaten type-rdan da yavaş değilsinizdir![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
biliyorum biliyorum moment kanununu.fanatiklik yapmadan zır stock bir rs bulup denemek lazım en kısası yoksa bu iş uzar.dediğin cupra ne kadar 215 440 nm kadar yürüyor orasını bilemem.mesela a6 3.0tdi quattro 1900 kg gelen bir araçtı aşşağı yukarı aynı güçlerde ama cupradan çok ağır.225 e 450 nm.madem öyle stock rs 180 den sonra kafa tutsun hatta bırak tutunabilsin.kendi araçlarımızdandı oradan biliyorum.
muhabbet stock rs üzerine dönerse sevinirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)