ulen bi konu açtık neler oldu![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
gereksiz bir konu
chipli bir bravodan bahsediyorsunuz 7 saniyenin altında 100 e çıkıyormu bir chip ile ?
typer ile kıyaslanacak durumamı geldi bir chip ile bu bravo ?
çünkü sağlam bir stock rs in neler yaptığını az çok gördü herkes
gerek typer ile gerek diğer araçlar ile yürüründen yürüyen rs lerin neler yaptıklarını videolar bölümünden izleyin kendinizce kıyaslayın mantıklı geliyorsa bişi demiyorum ben
ortada bir iddaa yok zaten zaten çipten sonra aracımız nasıl oldu onu görmek istyoruz. bundada bir saçmalık yok .. zoruna mı gitti de böle konuşuyorsun onu anlamadım bende.. sonuçta biz herhafta buluşup muhabbet ediruz. cnmz isterse de deneme yapıyoruz. bunda bir saçmalık yok. isteyen istediği ile dener . ister tayyar la ister rs le ister m3 le. ben bunda bir sorun görmüyorum..
Rs Racing Garage
ben denemenize birşey dedimmi ?
istersen ferari ile dene sne konu açmışsın sormuşsun bende cevap veriyorum
sen neden bu kadar alınıyorsun karşılaştırma konusu açıyorsan yorumlara açık olman gerekir
yada konu açmadan özelden haberleş bir rs çi ile deneyin görün
kendi msj ını ii oku ?
"chipli bir bravodan bahsediyorsunuz 7 saniyenin altında 100 e çıkıyormu bir chip ile ?
typer ile kıyaslanacak durumamı geldi bir chip ile bu bravo ?"
msj ında kötülemişsin de ondan dolayı öle söledim.
ya millet nekadar salça olmayı seviyor. tamam eleştiri yapılırda yerici eleştiriler olursa karşıdaki insan bozulur tabi..
biz sadece aracımızın çipten sonra nasıl yürüdüğünü görmek i. çünkü çipten sonra daha yürütmedik araçlarla . sadece kendi başımıza sıktık ve bize bayaaa bi fark ettiğini gösterdi. bunu deneyerek görmek için zaten deneme yapıcaz
Rs Racing Garage
iyide chipin etkisini görmek istiyorsan daha önce denediğiniz araçlarla deneyip farkı göreceksiniz
rs ile deneyip neyi anlayacaksınız ?
bu konu bildiğin chipli bravo ile rs karşılaştırması değilmi bende ona göre yorum yaptım bravoyu kötülediğim yok sadece bir chip rs le yürüyecek konuma getiriyorsa o aracı helal olsun başka birşey demiyorum
çipsiz ken rs in ne kadar fark atacağını az çok biliyoruz zaten. diğer araçlarla da denicez zaten .![]()
Rs Racing Garage
eğer bugün denemek isteyen rs , vti vs vs warsa bana pm yoluyla ulaşşsın.
Not : Soner nerdesin layn telin kapalı...
Rs Racing Garage
onla da deneriz. akşam saat 8 de buluşuyoruz. gelmek isteyen pm atsın
Rs Racing Garage
bu arada şunuda belirlelim de sonradan millet abuk sabuk konuşmasın.
denemelerimizin hiçbirinde iddaa mız yok . sadece araçlarımızın nasıl yürüdüğünü görmek ve hoş sohbet için buluşuyoruz.. sonuçta 4 civata geçmek geçilmek önemli değil..
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)