bende hissettim bu farkı...
kamer doğru söylüyor inanmasanızda...
rc alır diyorum ben
bencede
evet doğru kamer dostum. yazılım rc ye doping gibi geliyor...
bende hissettim bu farkı...
kamer doğru söylüyor inanmasanızda...
rc alır diyorum ben
bencede
evet doğru kamer dostum. yazılım rc ye doping gibi geliyor...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Biraz gerçekçi olalım dimi amaZır stock RC yine stock clio Rs'i hele ki 2.vites 50km/h 'den baslayan rollde rahat geçer arkadaslar!! kat ipt+Yazılımlı Rc ise yine ayrı rollde cai+egsozlu RS'i ağlatır
P.S İzmirde stok RS varsa denemek isterim(video da yapabiliriz) pm atabilirsiniz.
helal lem topraaam![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
clioda gerçekten sadece cai ve egsoz varsa zor, turbo arabada yazılım çok fark yapıyor.
he tabi rste başka şeyler çıkarsa bilinmez![]()
şaka50den turbo arabayla basacaksınız
şöyle söleyim o zaman.. rcnin gaz tepkisi biraz zayıf yani geç doluyo turbo.. sürecek olan arkadaş brake boost olayını biliyosa ve becerebilirse hiçbir hızda rs yanına bile yaklaşamaz.. rcnin yazılım ve egzozunu iyi birisi yaptıysa eger nasıl gittigini hiç gördünüzmü acaba ? rs'in o kadar uzun şanzımanı varken hele bide 2de 50de basarken tutunacagını düşünmek biraz garip olur.. ha stok olayına gelince.. bizim burdaki rc'miz stok rs'e 2 direk fark attı
inanmayan stok rs adanaya gelir bi daha yaşarız aynı olayı
bonus olarak bide dizel ibizayla yaparız aynı şeyi
![]()
Rs te arka koltuklar sokuk,chip,Kisa Sanzda varmis
Tabikide dışardan oyleymis![]()
arabamda 13/61 kısa chıp tımıng egzos fıltre ınce conta pıston egzantrık emme var ama stock ona göre değerlendırın.
chipli araba stock sayılıyosa eger benim rakiplerim si'lar olmalı.. ben neden 200 hplik arabalarla basıyorum ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)