2876 ile 3076 arasında 100 hp gibi ciddi bi güç de vardır...
gt 30 daha mantıklı bencede.. arabanın rodajı tamamlandıkdan sonra turbo basıncının yavaş yavaş yükseltir.. düzene bindirirsin... tatminkar olacaktır.
ben 1 sene 28 71 kullandım... yaklasık 5 gundur de 30 76 kullanıyorum ama 5 gunluk tad oncesini sildi..
devir dönmekte sıkıntı yok benim kesicim 8100 de.. kapaga egsantrik haric herşeyi koyman gerekli..
bu arada acacagın basınclar 1.6 1.7 buyukse aracın yakıtsız yürümez enjektörlerle.. ki bizim araclara şu anda sadece rs4 ler var..
en verimliden konuşursak. ama dsg şanzıman o soru işareti bende
İlk başta ben de milleti dinlemeyip 2871 almıştım, sonra hata yaptığımı anlayıp 3076 ya döndüm. Şimdi o da az gelmeye başladı ve turbo büyütmeyi planlıyorum. Şimdi downpipe değişecek, flanşlar değişecek vsvs, işçilik vereceğim. Turbo değiştirmek de bir işçilik. Büyük iyidir arkadaşlar. İki kere iş yapmak istemiyorsanız aracınıza uyacak en büyük turboyu alın. Büyük turbo küçük ar ile spoolu da bir miktar aşağı çekmiş olursunuz.
Bu arada 3076 düşünen varsa linkimi kontrol etsin arkadaşlarTurbo paşaoğlu serviste.
http://techturkey.com/forum/showthre...46#post1569046
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
vay hocam hoşgeldin![]()
Turbo konusunda bende kararsızım. daha önce paşaoğlunda Sx toplayan arkadaşım volkanla konuştuğumuzda, Sx in en keyifli gücü 350hp dir demişti. bunuda 400-500hp civarı bir Sx kullanıcıyken söylemişti. Rolling amaçlı bir araç yapılıyorsa büyük turbo doğru yoldur. ama Drift isteniyorsa 2871..Amaç önemli burada. Şuan Gt40 lı Sr20det te var, henüz araç ve motor bir araya gelmedi ama motor toplandı. sonuçları nasıl olur merak ediyorum. gerçi sara sara giden bir araçtan başka birşey olmayacaktır. Aracım Paşaoğlunda toplanıyor. 2.2 ye koymayı düşündüğüm Turbo 2871-2876 gibi ama, yinede net karar vermedim. Serviste araçla ilgili işlemler bittiği zaman 3076 halen Paşaoğlunda duruyor olursa, sendende izin olursa 2.2 de 3076 nı denemek isterim Turbo siparişi vermeden![]()
s14a Silvia is Loading % 99.9..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)