dizel bence her şekilde
ben 124 ve 90 Hpligine binme şansı buldum
dizel daha güzel gidiş bakımından Bir chip ile ii verimler alınabilir
Bence benzinli derim.eski arabandan sonra dizel araba sana yavas gelir tatmin olamassn.benzinli araba olursa en azından egsoz headers fln yaparsn buda sesi tatmin eder![]()
illakı bu ıkısınden bırı olcak denılyosa baska araba soylememe gerek yok,ama aurıs corollaya gore cok da guzel,1.6 125 lık olanını kullandıgım olyo ara mmt denılen lanet b sanzımanı var otomatıkte,hıc b sekılde gıtmeyen ve 60-70 le gece en bos ıstanbul ıcı kullandımda 7.8 ın altına ınmeyen b araba,132 lık de heralde cok farklı olcak degıldır kı o sekılde kullanmaya da ne kadar dayanabılırsın kendını sorgulaman lazım1.4 dizelını alıp chıpleme dısına da guzel b kac uygulama yapıp pasa pasa ucuz gezmek cok daha mantıklı,bellıkı baba bundan sonra sana hızlı arabayı yasaklamıs 132bg de olsa 110 bg de olsa cok fark yapmıcak bu ıkı motor arasında
Seninki şemsiye misali olmuşneyse artık açmadan keyif almaya bak.
Bence normal corrolla al. Coil+jant çok tatlı olacaktır.
Dizel al egzoz filtre yazılım bide turbonun emme kısmını biraz büyütüp zaten 150hp yi görürsün ama torkta olduğu için çok daha keyifli olacaktır.
Standart biniceksen auris daha güzel ancak yapınca corrolla daha iyi oluyor benceAuris biraz top gibi öyle pıstırınca falan hoş durmuyor pek
-----
Bu arada insignia nın orjinal en full versiyonunda opsiyon olarak 20 jant var. Ve alçak şaşi gayet pısık yani. Bence beyaz ve o opsiyonlarla alırsan dışında görsel olarak hiç bir şeye gerek kalmaz. ZAten henüz yazılımda yapılmıyor zannedersem beyni değişikmiş oda çözülene kadar para toplarsın çaktırmadanda onu yaparsın standart egzoz kullanarak downpipe yaparsın tamam işte dıştan stok![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
kurcuklamıcana söz ver İnsignia al geç missler gibi
2010 makyajlı gri 6 ileri dizel comfort auris var hatasız 2000 km civarı düşünürsen ayrıntılı bilgi alıp size iletebilirim.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
yav mario seni iyice köşeye sıkıştırmış bu ne olm git yeni astra falan aldır çok daha güzel ama genede bu iki arba ise git dizel al kardeşim kafan rahat olsun benzin koymaz diyosan da 132 lik al en azından gene bastınmı daha iyi gider =)
bende bu fotodakine benzer bişeyler yap diyicektim.
sedan corolla iyidir.aurislerde bir gariplik var.kambur gibi
132 hp 1.6 seçerdim.1.4 çok sessiz çok yumuşak bir motor.dizel olduğunu bile anlamazsın ama zayıf tabi.0km aracı alıp çiplemekte nasıl olur bilmem.yapsan yapsan 130 hp yap hadi sadece torkun yüksek olur ama filtreli egzoslu bir 1,6 corolla kadar yürüyemez gibi geliyor.ayrıca 1,6 benzinliye uygulayabilirsin
sorunsuz sıkıntısız araç,korkun olmasın.almandan sonra garip gelen şeyler olabilir ama kusur değildir bunlar.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
auris benzinli var yakıtı diğer 1.6 lara nazarn daha ekonomik 124 hp lik motoru rocco kadar tatmin etmez seni ama ara hızlanmaları falan gayet iyidir.motoru biraz kurcalarsan ki şahsen ben hiç görmedim rastlamadım belki ilk olursun bu konuda tr de.benzinli al bence almadan önce dizelinde benzinlininde aurisinde corollanında test sürüşünü yap ama auris al![]()
eski bir toyotacı olarak motorlar sorunsuz 90 hp lik dizel motoru başarılı araç kasası olarak aurisi beğenmiyorum garip geliyor zaten roccodan sonra bunlar tat bile vermez o yüzden babanın istediğini alıp belli bi süre bineceksen ideal olabilir.
Corolla sedan derim ben ama aurisi de corollayıda makyajladılar ve çok çirkin oldu ikiside sana bide urban cruiser derim 90 hplik dizel motoru 4x4 süper bi araç ben onu tavsiye ederim.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
toyota güzeldir makyajlı corrolla col çiçi tabikide muy DIZEL.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)